İTÜ Denizcilik Fakültesi’ne geçmişte emek veren ve emek vermeye devam edenler bir araya geldi, hasret giderdi

İTÜ Denizcilik Fakültesi’nde 1988- 2019 yılları arasında çalışıp, emekli olmuş Fakülteye hizmet etmiş fakat ayrılmış tüm personel ve hocalar bir araya gelip, hala Fakültede çalışanlarla 1 Aralık 2019 Pazar günü saat 13:00’te İTÜ Denizcilik Fakültesi konferans salonunda bir araya gelerek hasret giderdiler. Vefat edip, aramızdan ayrılanlar saygıyla anıldı.

GEÇMİŞ GÜNLER YAD EDİLDİ

Ali Kandemir, Oral Çelik ve Sami Aydın’ın organize ettiği Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Salim Söğüt, Fakülte Sekreteri Hatice Vatansever’in ve idarecilerin desteklediği toplantıda emek verenler geçmiş yılların anılarını anlatarak adeta o günleri yaşadılar.

BU AKTİVİTELER HER YIL BALIK GÜNÜ'NDEN SONRA YAPILACAK
Fakülte Dekanı fakültenin bugünlere gelmesinde dünden bugüne emeği geçmiş, emekli olmuş hoca ve tüm personel arkadaşlarına teşekkür etti. Dekanın konuşmasından sonra fakülteye emeği geçmiş, tüm söz alan İTÜLÜ'ler eski yılların anılarını, zorluklarını, hüzünlerini, sevinçlerini dile getirdiler. Denizcilik ve eğitim camiasının duayen hocalarından Fahrettin Küçükşahin Hoca da söz alarak, oradakileri eskilere götürdü. Konuşmalar sonrasında bu aktivitenin her yıl aralık ayında, balık gününden sonra yapılmasına karar verilip veda edildi.

AHMET DOĞAN-DENİZHABER

Editör: TE Bilişim