Editörlerimiz Artık "İllallah" Dedi

Denizhaber.Com ajanslara üyedir. Aldığı haberlerin parasını öder. Alıntıları da linkleriyle birlikte haberlerin altına yazar. Emeğe saygının bir göstergesidir.

Altına aldığı yeri yazamayacağı haberleri de almaz. Dikkat ediyor musunuz? Herkes böyle yapmıyor.

Denizhaber.Com editörleri her gün sizlere haberleri ulaştırmak için çabalıyorlar. Ama bu haberleri kaynak göstermeden yayınlamakta beis görmeyen emek hırsızları var.

Her gün bizim üyesi olduğumuz ajanslardan seçtiğimiz haberler manşeti bile aynen kopyalanarak bu emek hırsızının bazen de hırsızlarının site(lerin)de yayınlanıyor.

Denizhaber.com editörleri amatörce çalışmaktalar. Ama her gün emeklerinin çalınması editörlerimizin morallerini bozuyor. Artık "illallah" deme noktasındalar.

İşte editörlerimizin yabancı ajanslardan toplayıp tercüme ettikleri bir haberimiz aynen çalınmış, kopyalanıp emek hırsızlarının sitesinde altına imza attıkları "haber" olmuş.

Bu emek saygısızlarına bir çağrıda bulunuyoruz:

bakın, almayın kullanmayın demiyoruz. En değerli şey emektir, biz para da istemiyoruz. Ama lütfen "aldığınız" haberlerin altına nereden aldığınızı yazınız.

Okuyucularımızın dikkatine sunuyor, emek hırsızlarını "Allah"a havale ediyoruz.

Ayrıca bundan sonra bir bölüm açarak çalınan emeklerimizi sizlere duyuracağız. Hırsızmetre bölümümüzü açmayı düşünüyoruz.

 İŞTE ÇALINAN SON HABERİMİZ 

İŞTE YUKARIDA ÇALINAN HABERİMİZ; AŞAĞIDA DA ASLI

Editör: TE Bilişim