Uzun bir aradan sonra yeni sayımızla sizlere “Merhaba” diyoruz. Maalesef ülkemiz 6 Şubat’ta Kahramanmaraş depremi ve artçı depremlerle çok üzücü yıkımlara, gün itibariyle yaklaşık 50 bin can kaybına sahne oldu. 10 şehrimiz etkilendi, gerek sektör olarak gerekse özelde birlik olup bölgeye destek olmaya çalıştık. Öncelikle tüm hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Ayrıca desteğin kesilmeyip bölgeye yardımların devam etmesinin önemini ifade ediyoruz. Tüm ülkemize geçmiş olsun.Umarız ülkemizin deprem gerçeğine uygun gerçekleşecek yapılaşma ile  bu acı olayların bir daha yaşanmaması sağlanır.

Bu sayımızdaki kapak röportajını Dr. Kapt. Özkan Poyraz ile yaptık. Başarılı bir bürokrasi ve eğitim geçmişi sonrası kurucusu olduğu Navis firması ile ticari hayata geçen Özkan Bey bize çalışmalarından bahsetti, denizciliğin bir çok konusundaki görüşlerini  ifade etti.

Sayımızda ayrıca İstanbul Yelken Kulübü  E. Başkanı Dr. Seyhun Binzet ile kısa bir röportaj; Kapt. Saleem Alavi’nin ve Brian Gicheru Kinyua’nun da köşe yazıları yer almakta.

Sayımızı beğeneceğinizi umarız, sonraki buluşmamıza kadar hoşçakalın.