Düzce Belediyesi yatırımlarının faaliyete geçmesine ilişkin bir günde üç tesisin açılışını gerçekleştirdi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş 2016 yılını açılış yılı olarak ilan ettiklerini belirterek “Şimdilik üç tesisimizin açılışı yapıyoruz, sırada daha niceleri bulunuyor” dedi.
Düzce Belediyesi tarafından bir günde, beton santrali, çocuk parkı ve hanımlar lokalinin açılışları yapıldı. Açılışlar için düzenlenen törenlere Vali Ali Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Garnizon Komutanı Albay Bilal Güvenir, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Baro Başkanı Ali Dilber, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları başta olmak üzere Düzce protokol üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldılar.
İlk açılış belediyenin Akçakoca yolu üzerinde bulunan şantiyedeki beton santralinde yapıldı. Ardından Arapçiftliği Mahallesi’ndeki park açıldı. Son olarak da kalıcı konutlarda bulunan Hanımlar Lokalinin açılışı gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yatırımların faaliyete geçmesine yönelik tesislerin açılışlarına başladıklarını belirterek “Vatandaşlarımıza ne söz verdiysek hepsini uygulamaya geçireceğiz. Bir kısmını zaten hizmete soktuk. Bir kısmında ise bir köşesinden başladık. Projelerimiz devam ediyor. Yıl içerisinde daha nice toplu açılışlar gerçekleştireceğiz” dedi.
Vali Ali Fidan da yaptığı konuşmada belediyenin gerçekleştirdiği yatırımların halkın hizmeti için olduğunu belirtti.
Kaynak: iha