EGE’DEN MARMARA’YA YENİ UFUKLARA AÇILDILAR

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübü öğrencileri, “Bugün Ege’den Marmara’ya Yeni Ufuklar, Gelecekte Türkiye’den Dünya’ya” sloganıyla Türkiye turuna çıktı.

İzmir’den başlayıp Marmara’ya uzanan 1635 kilometrelik gezide, Türkiye’nin önde gelen lojistik merkez ve limanları ziyaret edildi. Altun Lojistik firmasının katkılarıyla düzenlenen geziye, 3 araştırma görevlisi ve 43 öğrenci katıldı. Gezi boyunca öğrenciler hem teorik bilgilerini pekiştirdiler, hem de lojistik merkez ve limanları yerinde görme fırsatı buldular. 

DEÜ Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübü’nün öğrencilerinin “Ege’den Marmara’ya Yeni Ufuklar Projesi” kapsamında yaptıkları gezi, 23 Mart’ta Manisa Organize Sanayi Lojistik Hizmetleri A.Ş. ve Bandırma Çelebi Limanı ziyareti ile başladı. 24 Mart’ta Asya Port Liman A.Ş,. 25 Mart’ta Yılport Gebze Terminali ve Borusan Limanı ziyareti ile gezi son buldu. Ziyaretlerde Manisa Organize Sanayi Lojistik Hizmetleri A.Ş  Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Arda Erman, Bandırma Çelebi Liman Müdürü Mehmet Akif Ersoy , Satış Pazarlama Yönetmeni Sayın Mehmet Ali Özkan ve Liman Operasyon Şefi Sayın Hasan Tümer,  Asya Port Liman A.Ş. İdari İşler Müdürü İbrahim Öcel ve Operasyon Müdürü Besim Dönmez, Yılport Gebze Terminali İnsan Kaynakları İş Ortağı Elif Aksüt Elgin ve Gemlik Borusan Liman Operasyon Müdürü Kazım Keskin ile bir araya gelindi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübü, Projeyi geleneksel hale getirerek daha çok öğrenciye ulaşmayı, alan çalışmalarını teorik bilgiler ile entegre hale getirmeyi ve gelişen liman ve lojistik sektörlerin içinde daha fazla bulunurak sektörü yakından takip edebilmeyi amaçlıyor.
Editör: TE Bilişim