Denizcilik sektörünün kalbi 10-13 Ocak'ta Nor-Shipping 2022'de; 22.500 metrekarelik fuar alanı, 50 ülkeden 900'den fazla katılımcı şirket, konferans ve toplantılar ile düzenlecenek yemeklerle Norveç'te atacak.

Denizcilikte yüz yüze işbirliğinin yerini hiçbir şey tutmaz!

Nor-Shipping'te yönetici olan Sidsel Norvik; ''Denizcilikte yüz yüze işbirliğinin yerini hiçbir şey tutmaz, sektör ilişkiler etrafında döner. Dolayısıyla bir ekrana zincirlenerek elde edebileceğiniz şeyler kısıtlıdır. Birini gerçekten tanımak, bir yeniliği anlamak, ortaklıkların kurulduğu, sözleşmelerin imzalandığı ve karşılıklı güvenin kazanıldığı türden bağlar oluşturmak için fiziksel ortamda, yüz yüze gerçekleştirilen temasın yerini hiçbir şey tutamaz.'' ifadelerini kullandı.

Salgın önlemleri artık yok!

Diğer yandan Norshipping tarafından yapılan açıklamaya göre Norveç'te 561 gün boyunca yürürlükte kalmış salgın önlemleri artık yok. Dolayısıyla sosyal ve iş toplantılarında (kapalı veya açık alanlarda), sosyal mesafenin ve kısıtlamaların olmadığı ve uluslararası seyahatin kısıtlanmadığı vurgulanıyor.

50 ülkeden 900'e yakın şirket!

Nor-Shipping denizcilik sektörünü 50 ülkeden 900'e yakın şirketin en son yenilikleri, hizmetleri ve uzmanlıklarını sergileyecekleri Lillestrøm'daki fuar alanına davet ediyor. Fuar'ın, pandeminin başlangıcından bu yana deniz taşımacılığı endüstrisini tek bir yerde toplayan ilk büyük fuar olacağı belirtiliyor.

Diğer yandan fuarda gerçekleştirilecek konferans ve etkinliklerin bazıları şöyle;

Blue Economy Hall: Denizcilik, finans, enerji, inovasyon ve endüstri dünyalarından liderler Blue Talks'ta konuşmak ve gelecekteki fırsatları planlamak için bir araya gelecek.

Ocean Leadership Conference: Yaklaşık 800 deniz taşımacılığı karar alıcısı, Nor-Shipping'in yakın zamanda yenilenen Nova Stüdyoları'nda bir araya gelerek dünyaca ünlü lider ve uzmanların en son görüşleriyle buluşacak.

After Work at Aker Brygge: Akşamları Norveç'in başkentinde network oluşturmak ve ortak etkinlikler planlamak üzere yemekler düzenlenecek.

Ana sergi: 22.500 metrekarelik özenle planlanmış fuar alanında, en son yenilikleri ve uzmanlıkları sergileyen geniş bir katılımcı yelpazesi ile denizcilik sektörünün iş potansiyeli ortaya konulacak.

Daha fazla bilgi için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilişim