Doğalgaz Faturasına Taksit 
 
İşte İGDAŞ'tan yapılan yazılı açıklama

İstanbul'da doğalgaz faturaları yakında taksitlendirilebilecek. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, doğalgaz faturalarının taksitlendirilmesi yönündeki çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu söyledi, 'Birkaç gün içinde konuyla ilgili açıklama yapacağız' dedi.

Topbaş faturaların kredi kartına taksitlendirilmesi için İGDAŞ tarafından çalışma yürütüldüğünü söyledi. Çalışma tamamlandığında ödeme güçlüğü çeken vatandaşlar İGDAŞ'a başvurarak faturalarını taksitlendirebilecek.

İGDAŞ'TAN YAZILI AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, küresel kriz ve doğalgaz fiyatındaki artış sebebiyle taksit kampanyası başlattıklarını ifade etti.

Borçtan dolayı gaz kesme devrini sona erdirmeyi amaçladıklarını aktaran Aslan, "Dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan küresel krizin günlük yaşamdaki etkilerini biliyoruz. Biz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hareket ediyoruz. Her zaman vatandaşımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz.

Bu sebeple borcundan dolayı gaz kesmelere artık son vermek istiyoruz. Faturasını ödemede zorlanan abonelerimiz taksit imkânından da yararlanabilecekler. 1 Ocak 2009 itibariyle bu uygulamayı hayata geçirdik. Amacımız kış aylarında kimseyi gazsız bırakmamak. Uygulamanın abonelerimize büyük kolaylık getireceğini düşünüyoruz." diye konuştu.

Kampanyaya göre İGDAŞ aboneleri faturalarını Word, Axess, Bonus ve Advantage kredi kartları ile 6 taksite bölebilecek.

Editör: TE Bilişim