Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği tarafından Aliağa’da geleneksel hale gelen iftar yemeği 17 Ağustos 2011 Çarşamba günü günü Aliağa"nın seçkin mekânlarından olan Can balık resturantta yapıldı.
 
Yemeğe, Aliağa Kaymakamı  İbrahim KEKLİK , Aliağa Belediye Başkanı Turgut OĞUZ ve Belediye Başkan yardımcısı Uğur Eren, Denizcilik Müsteşarlığı İzmir Bölge Müdürü Hızır  Deniz REİS ve Aliağa Liman Başkanlığı temsilcileri, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Aydın CAN ,Savcı ve hakimler ,Garnizon ve  Sahil Güvenlik Komutanları ve personeli, Aliağa Müftüsü ,Siyasi parti temsilcileri ,Gemisander Yönetim Kurulu üyeleri, ve  firma yetkilileri iştirak etti.
 
İftar yemeğine gelenleri kapıda karşılayan Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Adem ŞİMŞEK, geleneksel hale gelen iftar yemeğine gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi. Teravi namazı saatine kadar süren yemekte ekonomik gelişmeler konuşuldu.
 
Adem ŞİMŞEK, “ İftar yemeğimizde aramızdan ayrılanları rahmetle andık dedi.  Üyelerimiz ve Aliağa protokolünü buluşturmaya vesile olan iftar yemeğine katılanlara teşekkürlerini sundu.
Editör: TE Bilişim