Celestyal'de erken rezervasyon fırsatı

Yunan Adaları’nı keşfetmenin en ucuz, içeriği en zengin ve en konforlu yolu Celestyal Cruises 2018 tur programıyla birlikte erken rezervasyon kampanyasını ilan etti.

Yunan Adaları’nı keşfetmenin en ucuz, içeriği en zengin ve en konforlu yolu Celestyal Cruises 2018 tur programıyla birlikte erken rezervasyon kampanyasını ilan etti. Buna göre 3, 4 ve 7 gecelik her şey dahil Yunan Adaları turlarında erken rezervasyon oranları gemi, kabin ve depar tarihi seçeneklerine göre yüzde 45’e kadar varıyor. Celestyal Cruises Türkiye Direktörü Özgü Alnıtemiz, "Tatil planlayanlara tavsiyemiz bu yıl erken rezervasyonlarını gerçekten çok önceden yapmalarıdır" dedi.

Türkiye pazarına olan inancından vazgeçmeyen Yunanistan bayraklı cruise firması Celestyal Cruises 2018 yılına iddialı giriyor. Türk tatilcilere cruise seyahatini sevdiren uluslararası marka; yeni sezonda da Türkiye limanlarına uğramaya devam edecek. Celestyal Cruises Türkiye Direktörü Özgü Alnıtemiz, 2018 tur programlarını ilan ederek erken rezervasyon kampanyasını başlattıklarını açıkladı. Buna göre Celestyal Cruises’la Yunan Adaları turlarının fiyatları 249 Euro’dan başlayacak. Özgü Alnıtemiz; tatilini erken planlayanların yüzde 45’e varan avantajlar yakalayabileceğini belirtti. Alnıtemiz, "Erken rezervasyon döneminde misafirlerimize kabin kategorisine, depar tarihine ve gemisine göre yüzde 45’e varan indirim avantajlı fiyatlar sunuyoruz. 249 Euro’dan başlayan turlarımız, Türk gezginlerin tercih ettiği her şey dahil sisteminde hizmet vermeye devam edecek.’’

7 gecelik her şey dahil cruise turunda 2 kara turu da hediye

M/S Celestyal Cruises Yunan Adaları turlarının 3 veya 4 günlük programlarında Mikonos kara turu, 7 gecelik programlarda ise Mikonos ve Santorini kara turlarının fiyatlara dahil edildiğini de söyleyen Özgü Alnıtemiz, "Yunan adalarını keşfetmenin en ucuz, içeriği en zengin ve en konforlu yolunu sunduğumuzu iddia ediyoruz. Tatil planlayanların bu sene erken rezervasyonlarını gerçekten çok önceden yapmalarını tavsiye ediyoruz. Dolayısı ile indirim oranlarından faydalanmalarının yanı sıra ve olası kur artışlarından kendilerini korumuş olacaklardır" şeklinde konuştu.

2018’de Celestyal Cruises’da Türk yolcu hedefi 35 bin

Geçtiğimiz yıl 20 bin Türk’ü Cruise’la Yunan Adaları’nda gezdirdiklerini belirten Celestyal Cruises Türkiye Direktörü Özgü Alnıtemiz yeni sezon hedeflerini ise şöyle açıkladı, "Celestyal, 2017 yılında gemileri Türkiye limanlarına 120 kez ve en çok uğrayan cruise şirketi oldu. Büyük cruise firmalarının çekilme eğilimine karşın biz yine Türkiye pazarında var olmaya ve Türkiye limanlarına Celestyal Cruises gemilerini getirmeye devam edeceğiz. Yunanistan’a yılda yaklaşık 1.5 milyon Türk gidiyor. Biz de bu artan talebi gemiyle daha çok karşılayabilmek ve bu 1.5 milyonluk yolcu pazarında daha çok yer alabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2018 yılında 35.000 Türk yolcu hedefimiz var. Cruise tecrübesini Türkiye’de daha geniş kitlelere yaymaya devam edeceğiz."

Editör: TE Bilişim