Trabzon’un Yomra İlçesinde Otel Gemi Projesi 

Trabzon’un Yomra İlçesi’nde otel gemi projesi ile bölgeyi ziyaret edecek turistlere farklı bir konseptte hizmet verilmesi düşünülüyor.

Trabzonlu bir iş adamı tarafından Yomra Limanı’na çekilecek olan gemide 600 oda, 4 konferans salonu, 4 düğün solonu, yüzme havuzları bulunacak. Konuyla ilgili bilgi veren Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, bir çok oteli bünyesinde bulunduran Trabzon’a birde ‘Otel Gemi’ olarak bilinen Cruise Gemisi kazandırmak istediklerini söyledi. Sağıroğlu, yerli ve yabancı turistler tarafından son yıllarda Trabzon’un tercih edildiğini belirterek, “ Turistlerimize farklı bir seçenek sunmak istedik. Trabzonlu bir iş adamına böyle bir teklif sunduk.

O da sağ olsun teklifimizi kabul etti. Yomramıza böyle bir yatırım yapmak istiyor. Bu yatırımda denizin üstünde olacak. Bizden geminin demirleyeceği bir yer talep etti. Biz de kendisine sahil alanımızda yapacağımız dolgu sahasının ardından yer temin edebileceğimizi söyledik. Bekleme halindeyiz. Öncesinde dolgumuzu yapıp sahilimizi sosyal donatı alanlarımızla genişletip, sonrasında otel gemimizi limanımıza çekeceğiz. Çok büyük bir yatırım. Türkiye’de eşi benzeri yok” dedi.
Editör: TE Bilişim