Teos Marina'da sezon 'Retro Parti' ile açıldı

Teos Marina'da yaz sezonu 19 Mayıs Cuma akşamı düzenlenen 'Retro Parti' ile açıldı. Havuz başında yatçılar, kiracılar, kamudaki paydaşlar, Teos Marina çalışanları ile “Yaza Merhaba” dedi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Teos Marina Genel Müdürü Faruk Günlü, “Teos Marina Hudut Kapısı sezon sonuna kadar haftanın 7 günü hizmet verecek. Artık yurt dışı giriş çıkış işlemleriniz için başka yerlere gitmek zorunda kalmayacaksınız” diyerek müjde verdi. 

Haziranın ilk haftası itibariyle Teos Marina AVM’de yeni kiracıların da kapılarını açmış olacağını söyleyen Günlü, “Teos Kültür Merkezi’ndeki sanatsal faaliyetler, yeni açılan sergi salonu, her sokakta sanatın farklı dallarını görebileceğiniz sokak sanatçıları ile Teos Marina herkes için bir yaşam alanı olacak” dedi.

17 Haziran’da Teos Marina AVM Festival Alanı’nda Samos’tan gelecek Yunanlı dostlarla Türk & Yunan dostluk gecesi düzenleyeceklerini belirten Günlü, katılımcılara bol eğlenceli bir sezon için bu gecenin bir başlangıç olduğunu, 29 Haziran Perşembe akşamından itibaren her Perşembe halka açık konser ve dans gösterileri olacağını vurguladı.

teos-marina-sezon-acilisi-2.jpg

Enerjinin hiç düşmediği partide; sahnede dans gösterileri, DJ performansı ve Single Ladies grubunun coşkulu keman performansı izleyenleri coşturdu. Vokalde Mine Çağlıyan, kemanda Olga Eşiyok ve saksafonda Valeria Piddubna’dan oluşan ekip, cabaret show, Retro, disco ve Balkan ezgileri ile yüzme havuzu üzerindeki sahnede hem göze hem kulaklara hitap etti. 

Sahne gösterilerinin yanı sıra havuz kenarında da davetliler serin havaya rağmen gecenin geç saatlerine kadar dans ederek müziğin ritmine ayak uydurdular.

teos-marina-sezon-acilisi-3.jpg

Editör: TE Bilişim