Setur Marinaları ile yıllık sözleşme yapmak çok daha avantajlı

Setur Marinaları, işlettiği 11 marinaya yönelik yeni kampanyasında yıllık sözleşmelerde avantajlı fırsatlar sunuyor. Yeni kampanyada yıllık sözleşme yapanlar diğer Setur Marinaları’nda bağlama ücretinde yüzde 50 indirim, sözleşme kapsamında ücretsiz ilave süre ve yol yardımı avantajlarından yararlanıyor.

Bağlama ücretinde yüzde 50 indirim

Setur Marinaları, yıllık sözleşme yapıldığında diğer bölgelerdeki marinalarda bağlama ücretinde yüzde 50 indirim imkânı sunuyor. Bu kampanya, 30 güne kadar olan bağlama sözleşmelerinde, rezervasyon koşuluyla geçerli.

Yeni sözleşmeye ilave süre

Setur Marinaları yıllık sözleşmede diğer Setur Marinalarında kalma ücretinde yüzde 50 indirime ek olarak; diğer marinalarda kalma süresinde 30 gün ile sınırlı olmak üzere yapılan yıllık sözleşmeye ücretsiz ilave fırsatı sunuyor.

Yol yardımı

Yıllık sözleşme ayrıca, ihtiyaç halinde, avantajlı karapark hizmeti de sunuyor. Seyir sırasında öngörülmeyen karapark ihtiyaçları için; yol yardımı, ücretsiz bağlama ve karapark hizmeti ve liftte yüzde 50 indirim avantajı sunuyor. Bu fırsat, 15 Ekim tarihlerine kadar en fazla 7 gün için kullanılabiliyor.


Setur Marinas Hakkında

Koç Grubu bünyesinde faaliyetlerine 1978 yılında Çeşme Altınyunus Oteli kapsamındaki Altınyunus Marina ile başlayan Setur Marinaları, Akdeniz çanağının en büyük marina işletmeciliği zincirine sahiptir. Setur Marinaları bugün Türkiye’nin tek zincir marina işletmesi olup sektörünün lideri konumundadır. Kalamış/Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Antalya, Kaş, Finike, Gökova Ören ve Midilli olmak üzere toplam 11 marina işleten Setur Marinaları, Türkiye’de marinacılık sektörünün gelişimini destekleyen en önemli markadır.

Editör: TE Bilişim