ORIENT QUEEN II GEMİSİ LÜBNAN KAFİLESİYLE MARMARİS LİMANI’NDA
 
Dün sabah saat 10:00’da 7478 grosstonluk, 103 metre uzunluğundaki Abou Merhi Grubuna ait Panama bayraklı Orient Queen II gemisi Marmaris Limanı’na ilk ziyaretini gerçekleştirdi.  


İçerisindeki 289 yolcu ve 110 personeliyle Bodrum Limanı’ndan gelen Orient Queen II gemisi geceyi de Marmaris Limanı’nda geçirecek. Gemideki yolcu profiline bakıldığında 193 kişilik üst tabaka zengin Lübnan grubunun yanı sıra, komşu ülkelerimizden İran ve Suriye’den de yolcular bulunmaktadır.  
 
Yolcular, 7 günlük Beyrut’tan başlayan cruise gezilerine Limassol, Rodos, Mykonos, Bodrum ve Marmaris Limanlarına uğrayarak tekrar Beyrut’ta tatillerini sonlandıracaklar.
 
Bu gemide de yolcuların deniz üstünde geçirdikleri zamanı keyifli hale getirebilmek için her şey düşünülmüş. Orient Queen II gemisinin içinde spa, spor salonu, kuaför, mağazalar, çocuk klübü, havuz ve jakuzi bulunmaktadır. Yolcular 5 farklı ülkeden gelen şef ahçıların oluşturduğu geniş açık büfenin keyfini çıkartmaktadır. Akşamları, bazı yolcular lounge’ta Brezilyalı dansçılarla kendilerini Rio De Genaro’da hissederken, bazıları müzikallerle Broadway’e uzanmaktadır. Diğer yolcular ise casinoda şanslarını denemektedirler.
 
Marmaris’te kruvaziyer gemiyle çok gelmesine alışkın olmadığımız Lübnan kafilesi Marmaris’in hem gecesini, hem gündüzünü keşfetme imkanı bulacaktır. Yarın sabaha karşı 03:00 sularında Beyrut Limanı’na gitmek üzere Marmaris Limanı’ndan ayrılacak olan Orient Queen II gemisi Ekim ortasına kadar her hafta Marmaris’e toplam 16 sefer daha yapacaktır. Böylece Marmaris’e 2012 yılında denizden çoğunluğu Lübnan’lı ve komşu ülke vatandaşlarımızdan ortalama 5000 turist ve onlara eşlik eden 1870 personel ziyaret etmiş olacaktır.

ORIENT QUEEN II Marmaris

Editör: TE Bilişim