O göl kıyısına Plaj ve Marina yapılacak

Konya ve Isparta sınırları içinde kalan 650 kilometrekare alana sahip Beyşehir Gölü'nde 188 hektarlık bir turizm bölgesi kurulacak. Gölün Karaburun mevkisine plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler yapılacak.

"VATANDAŞLARIMIZIN GÖRÜŞLERİNİ ALDIK"

Projeye ilişkin konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır "Beyşehir Karaburun'da 188 hektarlık bir alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler olmak üzere kapsamlı bir çalışma yaptık. Projenin animasyonunu sosyal medya yoluyla vatandaşımıza izlettik. Görüşlerini aldık. Beyşehir, Konya için deniz niteliğindedir.

"KONYA İÇ ANADOLU'NUN YAZLIĞI OLACAK"

Bu projeyle Konyamızın, İç Anadolu'nun yazlığı olacak bir yer hazırlıyoruz. Bu sene plaj, karavan ve günü birlik kamping alanını çözeceğiz. Manzaraya hakim bir yerde kademeli bir biçimde bungalovlar yerleştireceğiz. Plajın arka planında, sazın içinde çakma ağaçlarla ahşap yapı kavramıyla yine bungalovlar ve kameriyeler çözeceğiz.

Plajımız, Akdeniz'de ne varsa; şezlonguyla, çadırıyla, şemsiyesiyle tabi gözetleme kulelerine kadar düzenli bir biçimde, buraya gelen vatandaşın hem kendini dinleyeceğiz, hem yüce Mevla'nın bu verdiği cömert bu güzellikleri yerinde yaşayacağı bir manzarayla güzel tatiller yapmalarını sağlayacağız."

Editör: TE Bilişim