Hey Travel Trendes Cruise Departman Müdürü Nuran Bayraktar, nehir turlarının dünyanın değişik bölgelerine  yapılabildiğini belirterek, özellikle Rusya’daki Volga Nehri’nin en popüler  yerler arasında bulunduğunu söyledi.
Avrupa’da Tuna ve Ren Nehri turlarının da yoğun ilgi gördüğünü dile  getiren Bayraktar, “Bu turların uzunlukları 7 ile 12 gün arasında. Misafirin  yapmayı planladığı mesafeye göre program daha da uzun olabiliyor. Normalde tam  bir Tuna turu yapmak için 30 gün gerekiyor. Gemi firmaları bu süreyi müşteri tercihlerine göre farklı turlar sunmak suretiyle oluşturuyor” dedi.

Türk turistlerin Volga, Tuna ve Ren turlarına ilgi gösterdiğini anlatan  Bayraktar, “Misafirlerimiz farklı limanlar, kentler görmenin yanı sıra muhteşem  nehirler üzerinde yolculuk yapma fırsatı yakalıyor. Türkiye’de son zamanlarda  nehir turlarına talep arttı” diye konuştu.

Sadece keyfinize bakın
Nehir turlarında her firmanın farklı bir hizmet sunduğunu anlatan  Bayraktar, şu bilgileri verdi:
“Örneğin, dünyanın en iyi nehir gemi ödüllerine sahip firması olan  UNIWORLD gemilerinde konaklama tam pansiyon olup, yemek sırasında alkollü ve  alkolsüz içecekler ücretsiz ikram ediliyor. Tur sırasında 6 farklı ekstra tur  seçeneği özel rehberler eşliğinde elektronik kulaklık sistemiyle sunuluyor.

Editör: TE Bilişim