MSC Cruises’un yaz programı başlıyor

MSC Cruises'ın erken rezervasyon seçeneği sayesinde, Ege ve Adriyatik ya da Batı Akdeniz turlarına çok uygun fiyatlarla katılmak mümkün.

MSC Cruises filosunun yeni gemileri MSC Poesia ve MSC Fantasia, bu yaz yine yolcularına keyifli seyahat seçenekleri sunuyor. Üstelik erken rezervasyon seçeneği sayesinde, Ege ve Adriyatik ya da Batı Akdeniz turlarına çok uygun fiyatlarla katılmak mümkün.

Arkas ortaklığıyla 2005 yılından bu yana Türkiye’de hizmet veren, Akdeniz’in en büyük kruvaziyer operatörü MSC Cruises’un yaz programları, deniz yolculuğunu mükemmel bir deneyime dönüştürüyor.

Geçtiğimiz sene suya inen MSC Poesia gemisi ile 22 Nisan–14 Ekim tarihleri arasında her hafta İzmir ve İstanbul’dan hareket ederek Ege ve Adriyatik turu düzenlenecek. İzmir ve İstanbul’dan yolcularını alacak gemi, Venedik, Bari, Dubrovnik ve Katakolon rotasıyla Akdeniz’de şiir gibi bir yolculuk isteyenler için ideal.

MSC Cruises, filosunun en yeni ve en büyük gemisi olan MSC Fantasia ise Akdeniz turuna 1 Mart tarihinde başladı. MSC Fantasia, 1 Kasım’a kadar her hafta düzenli olarak Cenova, Napoli, Palermo, La Goulette, Palma Mayorka, Barselona ve Marsilya limanlarını kapsayan Batı Akdeniz turunu gerçekleştirecek.

Masalsı bir yolculuk hayal edenler ise 2007 yapımı MSC Orchestra gemisi ile Baltık başkentleri ve Norveç Fiyortları turlarını tercih edebilir. MSC Orchestra; 23,30 Mayıs, 13,27

Haziran, 11,25 Temmuz ve 08,22 Ağustos tarihlerinde gerçekleştireceği 7 gece 8 gün sürecek Baltık başkentleri turunda, Kopenhag, Kiel, Stokholm,Tallin ve St. Petersburg limanlar›n› ziyaret ediyor. Geminin dönüşümlü olarak 06,20 Haziran, 04,18 Temmuz, 1,15,29 Ağustos tarihlerinde gerçekleştireceği 7 gece 8 günlük Norveç Fiyortları programı ise; Kopenhag, Kiel, Oslo, Stavanger, Flaam ve Hellesyt / Geiranger limanlarını kapsıyor.

Erken rezervasyonda 400 Avro indirim

MSC Cruises, yolcularının unutamayacakları bir tatili kaliteden ödün vermeden çok uygun fiyata yapabilmeleri amacıyla, “erken rezervasyon” indirimi uyguluyor. Tüm turlar için yapılacak erken rezervasyonlarda kişi başı 400 Avro’ya varan indirim imkânı sağlanıyor. Rezervasyon ne kadar erken yapılırsa indirim oranı da o kadar artıyor. Kruvaziyerlerde özellikle ailece tatile gitmek isteyenlere yönelik olarak çocuklar ve gençler için de hoşça vakitgeçirebilecekleri mekanlar mevcut.

MSC Cruises gemilerinde video oyun salonu, çocuk oyun alanı ve Teen’s Club da yer al›yor. Ayr›ca çocukların aileleriyle bu muhteşem deneyimi yaşayabilmeleri için bir fırsat daha sunuluyor; 18 yaşından küçük iki çocuk, ebeveynleriyle aynı odada kaldıklarında sadece liman vergilerini ödeyerek geziye katılabiliyor.

Editör: TE Bilişim