MSC Cruises’dan cazip Kurban Bayramı turları

Arkas Holding ortaklığıyla Türkiye’de 2005 yılından bu yana hizmet veren Avrupa’nın en büyük kruvaziyer şirketlerinden MSC Cruises, Kurban Bayramı’nda 4 farklı destinasyonda keyifli turlar sunuyor.

MSC Cruises, 25-29 Ekim Kurban Bayramı tarihlerini içeren haftada MSC Fantasia, MSC Magnifica, MSC Orchestra ve MSC Splendida gemileri ile Akdeniz’den Kuzey Afrika’ya dolu dolu seyahat seçenekleri ile tatilcileri cezbediyor.

Cenova’dan başlıyor, İstanbul’da bitiyor

MSC Orchestra gemisi, Akdeniz’de eşsiz rotaları keşfetmeye davet ediyor. Gemi 23 Ekim tarihli 6 gece-7 gün sürecek olan Cenova çıkışlı turunda Civitavecchia-Roma(İtalya), Heraklion-Girit (Yunanistan), Pire (Yunanistan) limanlarına uğradıktan sonra turunu İstanbul’da bitiriyor.Seyahatin fiyatları 748 Euro’dan başlıyor.Birbirinden lüks gemilerle Akdeniz’in keyfi yaşanıyor MSC Fantasia gemisiyle, muhteşem manzaraları ve tarihi yerlerin çeşitliliğiyle keyifli bir Akdeniz seyahati sunuyor.Gemi, 21 Ekim’de Cenova‘dan başlayıp 7 gece - 8 günsürecek olan turunda İtalya (Napoli, Palermo), Tunus(La Goulette), İspanya (Barselona) ve Fransa (Marsilya)rotasını izliyor.


MSC Magnifica gemisi 19 Ekim Cenova çıkışlı 8 gece -9 günlük turunda Malaga (İspanya), Lizbon (Portekiz),Kazablanka (Fas), Barselona (İspanya) limanlarına uğruyor.


MSC Splendida gemisi 20 Ekim tarihinde Cenova’dan başlayacak turunda Barselona (İspanya), La Goulette(Tunus), Valletta (Malta), Messina (İtalya), Civitavecchia-Roma (İtalya) limanlarına uğrayarak rotasını 7 gece-8 günde tamamlıyor.

Editör: TE Bilişim