MSC Cruises Şangay başlangıçlı turunu değiştirdi

Yeni seyahat programında Naha, Japonya ve Hong Kong'a yerine;  üçü Malezya'da ve  biri Vietnam'da olmak üzere, yeni dört cazip destinasyon. MSC Splendida ile 14 Şubat Singapur hareketli,  Orta Doğu ve Avrupa’ya Grand Voyage turu.

MSC Splendida 2019/20 kış sezonunda, Çin Şangay başlangıçlı olarak planlanan 4 ve 5 gecelik üç seferini iptal etti ve 14 Şubat Singapur hareketli 27 gecelik Grand Voyage turunu yeniden düzenledi.  

Kış boyunca Asya pazarına hizmet eden MSC Splendida gemisinde, yolcular veya mürettebat hakkında bildirilen hiçbir vaka olmamasına karşın, Çin'de yaşanan koronavirüs sağlık durumu nedeni ile program değişikliği yapılmasına karar verilmiştir.

Gianni Onorato, CEO, MSC Cruises : “Planan üç programı iptal etme ve gemiyi Şangay yerine Singapur olarak yeniden konumlandırma kararı, yolcularımızın ve mürettebatımızın güvenliği için alınmıştır.

 “Singapur'un yeni bir giriş limanı haline gelmesi ile, Naha, Japonya ve Hong Kong'a seferlerini iptal etmek zorunda kaldık, ancak bu durum aynı zamanda bizlere  dört ek yeni limanla Grand Voyage güzergahını güncelleme ve zenginleştirme fırsatı sundu; Bunlar; Malezya'da Langkawi, Penang ve Kuala Lumpur, ayrıca Vietnam'da Ho Chi Minh City.”

 MSC Cruises ile Cruise&Fly rezervasyonu yapan Grand Voyage yolcularının uçuşları, otomatik olarak Singapur ile değişeceği için başka bir işlem yapmalarına gerek kalmayacak.

 MSC Cruises aracılığıyla olmayan ve Asya'ya bir uçak bileti rezervasyonu yapan müşterilerin, para iadesi veya biletin Singapur ile değiştirilmesi için seyahat acenteleriyle iletişime geçmesi gerekmektedir.

 MSC Splendida 13 Şubat Perşembe günü Singapur'a yanaşacak ve konuklar saat 18: 00 itibariyle gemiye binecekler. Sonrasında Gemi 14 Şubat Cuma günü saat 23: 00'da Singapur’dan ayrılacak.

 Grand Voyages turunda iptal edilen Naha, Japonya ve Hong Kong limanları için önceden satın alınan kara turları, değiştirilen seyahat programı nedeniyle müşterinin gemideki hesabına iade edilecektir.

 MSC Splendida’nın Şangay hareketli 1,5 ve 9 Şubat tarihli 4 ve 5 gecelik programları iptal edilmiştir.  

Editör: TE Bilişim