MSC Cruises, hem yaza doyamayanlar, hem de sömestr tatilinde çocuklarıyla birlikte kış aylarının soğuk günlerinden uzaklaşıp sıcak Kanarya Adaları turu yapmak isteyenlere, beş yıldızlı MSC Fantasia ile unutulmaz seyahat fırsatları sunuyor.

Türkiye’de, Arkas Holding ortaklığıyla hizmet veren Avrupa’nın en büyük kruvaziyer şirketi MSC Cruises, filosunun en ihtişamlı gemilerinden biri olan MSC Fantasia ile kış aylarında Kanarya Adaları programı düzenliyor. MSC Fantasia gemisi, Kanarya Adaları programını 10 Aralık 2010, 20 Şubat 2011 ve 14 Mart 2011 tarihlerinde Cenova çıkışlı olarak 11 gece 12 günde tamamlıyor. İtalya, İspanya, Fas, Portekiz ülkelerini içeren programlardan 10 Aralık çıkışlı tur Cenova-Barselona-Funchal-Tenerife-Arrecife- Malaga-Civitavecchia-Cenova rotasını, 20 Şubat ve 14 Mart çıkışlı tur ise Cenova-Barselona-Kazablanka- Tenerife-Funchal-Malaga- Civitavecchia-Cenova rotasını izliyor. Aynı program sömestr tatiline denk gelen 2 Ocak- 9 Şubat 2011 tarihleri arasında da yapılacak. Bu keyifli gezide, Civitavecchia/Roma tarih miraslarının tanıtıldığı kültürel turlar, Barselona ve Kazablanka limanlarındaki tarihi geziler, tropik atmosferiyle yaz mevsiminin tekrar yaşandığı Kanarya Adaları’nın altın rengindeki kumsalları misafirlerini bekliyor.

Çocuklar icin eğlenceli aktiviteler


MSC Fantasia’da çocuklar için resim kursları, çocuk dansları, mini olimpiyat oyunları gibi birçok aktivitenin yanı sıra, çeşitli yaş gruplarına göre kulüpler mevcut. Ayrıca MSC Fantasia’nın çocuk alanında yer alan, iki güverteye uzanan su kaydırağı, Disneyland’dekileri aratmayacak yapısıyla göz kamaştırıyor.

Turlar için 29 Ekim 2010 tarihine kadar gerçekleştirilecek      rezervasyonlarda, kabindeki ilk iki yolcu için, kişi başı 100 Avro indirim şansından da yararlanılabilecek.
MSC Fantasia'nın bazı özellikleri:
• Avrupalı bir gemi firması tarafından üretilen en
büyük kruvaziyer gemisi
• 333 metre uzunluğunda, 38 metre genişliğinde
• 3.959 yolcu kapasitesine sahip
• 637 kabinin yüzde 80'i balkonlu
Editör: TE Bilişim