Toplantı turizminde yeni trend; “Kruvaziyer” gemileri

Son yıllarda özellikle Amerika ve Avrupa’da gelişen trend doğrultusunda şirket toplantıları için kruvaziyerler tercih ediliyor. Bu gelişmeye paralel olarak MSC Cruises gemileri yeniliklere acık şirketlere toplantı organizasyonları için ilgi çekici bir alternatif oluyor.

Amerika ve Avrupa’nın ardından, Türkiye’de de şirket toplantılarını kruvaziyer gemilerinde gerçekleştirmeye ilgi hızla artıyor. Bu kapsamda MSC Cruises şirketlere filosundaki 11 gemiyle hizmet sunuyor. Şirketler, MSC Cruises gemilerinde kongre, toplantı ve marka tanıtım konferansları gibi organizasyonları gerçekleştirebildikleri gibi satış elemanlarına, distribütor veya bayilerine MSC Cruises gemilerinde yaşanacak unutulmaz bir tatili teşvik edici ödül olarak da verebiliyorlar.

Toplantı salonları tam donanımlı
Tüm gemilerde küçük ve büyük grupların kullanabileceği alternatif toplantı salonları bulunuyor. Teknolojik olarak son derece donanımlı olan bu mekanlarda en modern sunum ve iletişim teknolojileri kullanılıyor. Bu sayede okyanusun ortasında bile dünya ile kesintisiz iletişim kurulabiliyor. MSC Cruises, gemilerinde gerçekleştirilecek bir organizasyonda, karada yapılan örneklerinden farklı fayda olarak, gemilerin tüm salonlarından ve toplantı ekipmanlarından ücretsiz olarak yararlanılabiliniyor.

Katılımcılar gemilerin her gün yeni bir limana uğraması sayesinde çalışmanın yanı sıra dinleniyor ve tatil keyfi yaşıyor. Gemilerle Akdeniz, Ege-Adriyatik, Kuzey Avrupa, Atlantik Okyanusu, Karayipler, Güney ve Kuzey Amerika gibi birbirinden çekici tarih ve doğa harikası rotaları kapsayan tur alternatifleri sunuluyor.

Gemilerde toplantı organizasyonları için sunulan bazı olanaklar:
• Video projeksiyon sistemi
• Bilgisayar destekli plazmaya yansıtma sistemi
• Kablosuz internet bağlantısı
• Mikrofon, DVD ve VCD oynatıcılar
• Hostes ve tercüman desteği
• Fotoğraf hizmeti
• Telefon, faks vb. ekipmanlar

Editör: TE Bilişim