Karayipler yılbaşında sizleri çağırıyor

Dünyada bir çok yer kışı yaşarken, Karayiplerde Aralık ayında ibre güneşi gösteriyor. Princess Cruise’un gözde destinasyonları arasında yer alan Karayipler, yeni yılı sıcak iklimde kutlamak isteyenleri çağırıyor. “Gemide özel gün kutlamaları” konusunda tam bir uzman olan Princess Cruise, unutulmaz bir yeni yıl anısı için Türkiye’deki düş gezginlerini güneşe doğru, Karayiplere götürüyor!

Kalkış, rüya gibi Miami’den…

Karayipler'in “en iyi cruise line”ı kabul edilen Princess Cruise gezilerine Türkiye’den katılacakların İstanbul’dan uçakla başlayan seyahatlerinin sonunda Regal Princess gemisi, misafirlerini mavi bir yolculuğa çıkarmak için bin 400'den fazla balkonlu odası, cam zeminli yürüyüş yolu, saunası, havuzu, restoranları, mağazaları, sinemaları, ışık ve su gösterileri ile birlikte Miami’de bekliyor. Destinasyonun ilk durağında cruise gezginlerini, Bahamaların prensesi olarak bilinen Princess Cays adasında, beyaz kumların ve gözlem kulesindeki manzaranın tadını çıkartıyor. Regalin ikinci limanı ise Amerika’nın cenneti olarak tabir edilen Thomas, Virgin Adalar’ı oluyor. Princess Cruises, gezginlerini bir sonraki durağında, Saint Martin’de, Hollanda ve Fransızların canlı hikayesi ile tanıştırıyor. Son limanını Fort Laudardale olarak seçen Princess Cruise, yolcularını sanat müzeleri ve tiyatrolar ile buluşturarak tatilde de sanatsız bırakmıyor.

Sürükleyici Karayipler tecrübeleri

Karayipler programının sürükleyici ritmi ile gemiye adım attığınız andan itibaren, tropikal atmosferle ruhunuz canlanıyor. Princess Cruise tropiklerin heyecanını, ada mutfağının cazibesi, özel kokteyller, heyecan verici eğlenceler ve otantik bölgesel deneyimlerle kutluyor. Özel partilerde canlı Karayip ritimleri ile yıldızların altında dans, konserler, yerel el işçiliğinin enfes örnekleri, köpekbalığı rehberlerinin turları, hazine avcılarıyla keşifler ve daha fazlasını içeren büyüleyici sunumlarla eşsiz kültürel aktivitelerin keyfini çıkartabilirsiniz.

Gemide Karayipler Festivali

Meşhur Princess Cruise Dünya Festivallerinin bir parçası olan Karayip eğlenceleri, tropik adaların manzarası eşliğinde yerel müziklerin canlı enerjisiyle gerçekleşen temalı partiler, zenginleştirici etkinlikler ve canlı müzikal performanslarıyla gezginlere hayat veriyor.

Otantik ada mutfağı

Jamaika jerk chicken, lezzetli kırmızı balık, creole black midye, Porto Rikolu mofongo, pineapple crème brulee ve fazlasının sunulduğu Karayip kıyıları lezzetleri karmasının tadını çıkarın.

Yerel partilerle yıldızlar altında dans

Princess Cruise seyahatinizde canlı müzik, heyecan verici sanatçılar ve yemyeşil kokteyller eşliğinde havuz başındaki yüksek enerjili partilerle motivasyonunuzu artırabilirsiniz. Diğer bir seçeneğiniz de hazine yüklü korsan gemileri ve batık altın masallarından esinlenerek gerçekleştirilen “terrace pool gold” partisinde, Karayip yıldızlı dev gökyüzünün altında dans edeceğiniz bir gece olabilir…

Renkli Karayip kokteylleri

Meyveli meşhur Rom yumruk kokteyli, tropik serinletici lezzetler, renkli kolalar, ferahlatıcı mojitolar, bölgenin tarihinden esinlenmiş yerel malzemelerin birleştirildiği diğer Karayip lezzetleri, Princess Cruise kokteyl uzmanlarının elinden zevkinize sunuluyor.

Piazza'daki papağanlar

Princess Cruise gemi atrium'unda yerel papağanlar ve Amerika papağanlarıyla tanışarak alışkanlıkları ve habitatları hakkında eğlenceli ve ilginç gerçekleri öğrenebilirsiniz.

Kapalı Planetaryum deneyimi

Dünyaca meşhur keşif devi Discovery™ ortalığı ile Princess Cruise’un SEA programında yer alan unutulmaz etkinlikler, gezginleri yıldızlara seyahat etmeye davet ediyor. Geceleyin gökyüzüne çıkacak, takımyıldızlarını, ayı, gezegenleri ve Karayip gecelerinde gökyüzündeki muhteşem galaksileri görebileceksiniz.

Derin deniz kaşiflerinden öyküler

Princess Cruise seyahatinizde, kayıp hazineleri ve kurtarma çalışmaları efsanelerini dinleyeceğiniz, Karayipleri keşfetmekle geçen inanılmaz maceraların hikayelerini ilk ağızdan sizinle paylaşacak, gerçek hazine ve gemi enkazı avcıları sizi bekliyor olacak. Diğer bir derin deniz maceranızda köpekbalığı dalgıçları tekneyle sizi karşılayarak, denizin korkutucu görülen ama hep yanlış anlaşılan müthiş avcıları hakkında doğru bildiklerinizi değiştirecek.

Küçük Karayip korsanları temalı etkinlikler…

Küçük kara korsanları, korsan gibi konuşmayı, korsan gibi giyinmeyi, tüm aileniz için tertip edilen temalı partide korsan gibi dans etmeyi öğrenerek unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

Cennette özel kutlamalar

Cennette tekrar tekrar aşık olacağınız, doğum gününüzü, düğününüzü, balayınızı, yıldönümünüzü kutlayacağınız ya da yeminlerinizi yenilemenizi unutulmaz kılacak millere çıkan Princess Cruise’un Karayipler yolculukları, ilerde tadını çıkaracağınız anları biriktirmenize yardımcı olacak.

Princess Cruise ile Karayipler çevre turları

Eski dünyanın cazibesiyle birleşerek nefes kesen bir doğal güzellik oluşturan Karayipler, büyülü bir dünyanın tanımı gibi. Avrupa, Afrika ve Latin Amerika etkilerinin ayrılmaz bir birleşimini barındıran bölge, enfes palmiye ağaçları, kadife kumları ve gökkuşağı balıkları ile turkuvaz suların nefes kesici fonu arasında, canlı kültürlerin yaşadığı şirin kasabalara sahip. Cana yakın yerlileri, gümrüksüz malların satıldığı kalabalık dükkanları ve kültürü ile büyüleyici bir yer Karayipler. Tropik adaların her yerinde ayrı bir güzellik var. Gök mavisi gökyüzü kadar net, parıltılı turkuvaz denizi hayranlık verici… Güzel kumsallara sahip Karayipler’de tropik bir maceraya atılın ve kendinizi adanın yaşam tarzına bırakın. Sanat, müzik ve mutfağın vazgeçilmez bütün olduğu yerel kültüre dalarak ruhunuzu Karayiplerin canlı renkleriyle uyandırabilirsiniz.

Karayipler Cruise rehberiniz

Karayiplerin doğu bölgesi, Grand Turk’ün Bermuda’yı etkileyen Antigua’da İngiliz sömürge köklerini, Bahamalar’ın en farklı Afrikan, İngiliz ve Amerikan etkisini ve olağanüstü St. Maarten’in zengin Hollanda ve Fransız kültürlerini barındırıyor. Princess Cruise seyahatinizde Bahamalar, Virjin Adaları ve diğer bölgeleri ziyaret ederek Karayipler deneyimlerinizi unutulmaz kılabilirsiniz.

Antigua'da orman macerası

Heyecan verici bir zipline macerasında, Antigua'nın yemyeşil yağmur ormanlarındaki ağaçlarının arasından bir kuş gibi uçabilirsiniz. Princess Cruise’un ödüllü eko-turu sizi yemyeşil bir ormanın kalbine götürürken, kasnak ve koşum sistemi ile muhteşem manzaralar ve zengin bitki örtüsü, ilginç meyveler ve sayısız kuş türü ile dolu çarpıcı bir geçit üzerinde güvenle taşıyacak.

Karayiplerin doğal harikaları

Karayipler'in doğal güzellikleri, Bahamalar'ın okyanus mavisi derinlikleri, St. Lucia'nın ikiz volkanik tepeleri, UNESCO Dünya Mirası Listesindeki Antigua ve Porto Riko yağmur ormanları, Grand Turk'ün ünlü mercan resifleri ve daha fazlasını deneyimlemenin keyfi bir başka!

Les Pitons ve adanın en dikkat çekici noktasını görmeden St. Lucia'ya yapılacak bir geziyi tamamlamış sayılmazsınız. Marigot Körfezi'ndeki tenha bir koyda serinletici bir yüzüşün ardından katamaranla gezerken, şimdilerde uyuyan volkanların eşsiz manzarasına şahit olabilirsiniz.

Gümrüksüz hazineler

Karayipler tam bir alışveriş cenneti. Grenada'daki St. George Limanı veya yerel el sanatları için Venezüellalı Tacuantar köyü olan St. Maarten'in ön caddesine gidebilirsiniz. Kaliteli deri ürünler, kameralar, mücevherler ve sanat ürünleri için ABD Virgin Adası'nın Charlotte Amalie'si, San Juan'ın Condado'su ve Isla Verde en iyi seçenekler. Thomas, USVI, Charlotte Amalie yürüyerek kolayca gezilebilen, gümrüksüz birer alışveriş merkezi.

Ödüllü kıyı gezileri

Karayipler gezinizde St. Thomas'ta bir deniz aslanı kucaklamak, Grand Turk sahilinde at sırtında gezmek ve St. Maarten'i ziyaret ederken bir yarış teknesine yelken açmak yapabilecekleriniz arasında. Princess Cruise gemileri, “More Ashore Late Night” olan güzergahlarında limanda en az 21: 00'e kadar kalıyor. Böylece size, muhteşem Karayipler gece hayatının bir kısmını deneyimleyeme şansı tanıyor.

Kabuklu deniz ürünlerini deneyin

Karayip mutfağı, bölgenin bozulmamış sularından elde edilen taze deniz veya kabuklu deniz ürünleri ile şekilleniyor. Biber, soğan, domates ve tatlı bir sos ile hazırlanan kabuklu deniz ürünü salatasını bulmuşken tatmanızı tavsiye ederiz.

Karayipler’deki kokteyllerin canlandıran tadını çıkarın

Bahama mama, mojito, mai tai ve rom yumruk'un ortak yanı, sıcak bir Karayip gününde inanılmaz derecede içinizi canlandıracak olması. Beyaz kumlu bir plajda güneşin tadını çıkarırken Rom kokteylinizi keyifle yudumlayabilirsiniz.

Okyanus sesi ile stresten uzaklaşın

Okyanusun sakinleştirici sesini dinlerken parmak uçlarınız Bahamalar'ın beyaz kumları arasında süzülecek.

Popüler su sporlarını deneyimleyin

Ünlü Grand Turk ve Caicos Adaları’nın beyaz kumlu plajları ve büyük mercan kayalıkları görülmeye değer. Bu küçük ada zincirlerinde dalış, şnorkelle yüzme ve katamaran gezileri gibi su sporları son derece popüler!

Karayipler kaçamakları

Gemide yapabilecekleriniz ile ilgili sınır yok. Gemide, birinci sınıf komedyenler ve sihirbazları seyredebilir, yıldızların altında (Movies Under the Stars®) Hollywood’un hit filmlerini ve NFL futbolu izleyebilir, yetişkinlere özel Sığınak’ta rahatlayabilir, Lotus SPA ve Fitness Merkezinde sağlıklı bir keyif yapabilir, Zumba yoga ve dans dersleri alabilir, dünyanın dört bir yanından popüler yemekler ve ‘denizdeki en iyi pizza’yı tadabilir, Vegas tarzı casino oyunları oynayabilir, zengin orijinal prodüksiyonlu şovlar izleyebilir, canlı grup performansları ve zamansız melodiler dinleyebilir, denizdeki en iyi barlarda tadını çıkartabileceğiniz enfes tropik kokteyller tadabilir, karaoke ve trivia yarışmalarına katılabilirsiniz.

Princess Cays, Bahamalar’da neler var?

Rock sound, özel ve Sığınak Bungalovları, Şnorkel, Outdoor maceraları, istiridye kabuklu plaj, muz tekne turu, balık tutma, su sporları gibi birçok aktivite bulunuyor.denizhaber

Editör: TE Bilişim