Jolly Tur; 7 kıtada, toplam 450 limana ultra lüks seyahatler gerçekleştiren 6 yıldızlı Silversea Cruises ile temsilcilik anlaşması imzaladı.

Silversea Cruises şirketine bağlı 7 gemi gezginleri kişiye özel hizmet alabilecekleri seçkin bir ortamda, dünyanın bakir sayılabilecek bölgelerindeki küçük ve egzotik limanlara en üst konforda ulaştırıyor. Bu deneyim Jolly Tur farkıyla kişi başı 3500 euro'dan başlıyor. Silversea, isminden de anlaşılacağı gibi, romantizm ve heyecanın birleştiği ultra lüks seyahatler gerçekleştiriyor. Monaco merkezli 6 yıldızlı bu şirketin 132- 540 arası yolcu kapasiteli 7 gemisi bulunuyor. Silversea'nin tüm gemilerinde misafirlere ultra lüks hizmet sunuluyor. Öyle ki bu gemi sanki sadece sizin için yol alıyor, sadece size hizmet sunuyor.

Gemiye binilen ilk gün şampanya servisi ile karşılama yapılıyor, misafirin tercih edeceği banyo ekipmanı ve yastık çeşitleri, valiz açma ve kapama hizmeti, özel yiyecek siparişleri, özel fitness talepleri alınıyor. Ve o andan itibaren tüm seyahatte misafirin taleplerine 24 saat boyunca cevap verecek özel yardımcısı ücretsiz olarak hizmet vermeye başlıyor. Butler kuru temizleme hizmetinden, ayakkabıların parlatılmasına, yemek rezervasyonlarına herşeyle birebir ilgileniyor. İstenilen içkiler her daim mini bar'da soğuk olarak servise hazır oluyor.

Silversea gemileri özellikle daha az yolcu, daha çok serbest alan ve özel servis- konseptiyle tasarlanmış. Silversea'de verilen tüm servislerden gurme sunumlara kadar tüm noktalarda misafirlere en üst seviyede memnuniyet yaşatmak için her detay düşünmüş. Ortak alanların yanısıra kişiye özel sakin bölümler de ince detaylarla planlanmış. Yani kalabalığın ortasında tek başına seyahat hissini yaşatıyor. Dileyen misafir gemideki tüm imkanları odasına getirtebiliyor. Odada içki servisi yaptırmak bunlardan biri. Şampanya çikolata keyifi yapmak mı istiyorsunuz, odanızda el yapımı çikolatalar, soğutulmuş bir şişe Fransız şampanyası sizi bekliyor.

Bu gemilerde normal oda yok, hepsi suit, hepsi okyanus manzaralı. Misafirlerinin konforu ve rahatlığı düşünülerek, hiçbir ayrıntı göz ardı edilmeden İtalyan stilinde dekore edilen bu suite'lerin %85'inde özel tik ağacı ile yapılmış veranda bulunuyor. Suitlerin büyüklüğü 30- 150 metrekare arasında. Banyoda kullanılan ürünler Bulgari, Ferragamo. Gemilerin genel dekorasyonu da göz alıcı. 1930'ların Art Deco stili tasarımlarının bugünkü modern anlayışı ile birleşiminin göze çarptığı gemilerde tavan ışıklandırmalarından, gökyüzü rengindeki merdivenlere, mobilyalara, restaurant'ta yemek yediğiniz porselenlere kadar herşey çok zarif. Ve bu geminin her tarafında aromaterapik kokular yükseliyor.

Butik hizmet vermesine karşın daha büyük gemilerde bulunan tüm özelliklere sahip Silversea gemileri.  Eğlenceleri, spor alanları, Spa ve Casino'su ile defalarca ödül kazanmış. Gemide kişiye özel aktiviteler dışında grupların da eğlenebileceği farklı seçenekler sunuluyor. Ünlü şeflerin hazırladığı leziz yemeklerle gastronomik bir maceraya çıkılıyor bu gemilerde. Lezzetli menüleri ve en kaliteli şarap seçeneklerinin sunulduğu restoranlarda, misafirler tercihleri doğrultusunda, istedikleri yerde ve istedikleri zaman da akşam yemeği yiyebiliyor. Fransız mutfağından Asya füzyon mutfağına kadar farklı seçenekler var ve hepsi birbirinden şık. Restoranların dekorasyonuna Armani'den Ferragamo'ya dünyanın bir çok ünlü tasarımcıları katkıda bulunmuş. Silversea gemileri büyük gemilerin ulaşamadığı küçük limanlara da rahatlıkla demir atabiliyor.

Editör: TE Bilişim