17 Haziran’da başlayacak İzmir Alsancak – Midilli Seferleri'nde faaliyet gösterecek İZDENİZ'e ait İhsan Alyanak yolcu gemisi denetimlerden başarı ile geçti.

''Kusur ve Uygunsuzluk Tespit Edilmeden’’ %100 başarı ile geçti''

İZDENİZ'den yapılan açıklamada;

''17.06.2022 tarihi itibariyle ‘’ İzmir Alsancak – Midilli ’’  hattında sefer yapacak İHSAN ALYANAK isimli Yüksek Hızlı Hafif Yolcu Gemisi, denetim sürecinin son aşaması amacıyla 30.05.2022 Pazartesi günü gittiği Midilli’de 2 adet denetlemeden ( Report Of Inspection in Accordance With The Paris Memorandum Of Understanding On Port State Control - Report Of Inspection In Accordance With Eu Legislation )  ‘’No Deficiency’’-‘’Kusur ve Uygunsuzluk Tespit Edilmeden’’ %100 başarı ile geçmiştir.

Gidiş/dönüş 85 Euro

İZDENİZ A.Ş. tarafından işletmeciliği yapılan İHSAN ALYANAK yaz sezonu süresince İzmir Alsancak limanından her Cuma saat 09:30 hareketle Midilli’ye gidecek ve Pazar günü saat 17:30 da İzmir Alsancak Limanına dönüş için hareket edecektir. Olumlu deniz/hava koşullarında maksimum 2 saat 45 dakika sürecek seferlerin bilet ücreti gidiş/dönüş 85 Euro olarak belirlenmiştir.'' ifadeleri kullanıldı.
 

Editör: TE Bilişim