Costa Smeralda Kasım'da suya inecek

Costa Cruises’un 337 metre uzunluğundaki, 2612 kabinli yeni gemisi ‘Smeralda’ Kasım ayında denize indirilecek. Şimdiden ‘’denizlerin zümrütü’’ diye nam salan Smeralda, Piazza konseptinden ilham alarak tasarlandı. Çevre dostu gemi misafirlerine, İtalyan ruhunu ve ‘dolce vita’ hayat tarzını yaşatacak.

Dünya denizlerinde kruvaziyer seyahatlerin öncü markası olan Costa Cruises, Costa Venezia’nın ardından yeni bir gemisini daha denizle buluşturmaya hazırlanıyor. Kasım ayında suya indirilmesi planlanan Costa Smeralda, ‘denizlerin zümrütü’ olarak anılacak. Sıvılaştırılımış doğalgaz LNG ile çalışan, çevreye duyarlı düşük emisyon değerleri, akıllı teknoloji ve inovatif tasarımıyla Costa Smeralda yenilik ve ilkleriyle kruvaziyer sektörünü dönüştürmeye aday olduğunu şimdiden kanıtladı bile.

Costa Smeralda İtalyan misafirperverliğini ve İtalyan tarzını Akdeniz’le buluşturacak. Geminin her köşesi Piazza (meydan) konseptinden ilham alarak dizayn edilmiş. Bir anda kendinizi Roma’nın merdivenlerinde, Piazza di Spagna’da bulmanız mümkün. Daha fazla alan daha fazla özgürlük sunan Smeralda’da attığınız her adım Roma’nın sofistike ruhunu, dolce vita hayat tarzını hissetmenizi sağlayacak. Tasarım dükkanları ve eğlenceyi buluşturan Piazza Trastevere, Colosseo… Gökyüzü ve deniz arasında asılı ‘sykwalk’, İtalyan barları… İtalyan mutfağının eşsiz örneklerinin sunulduğu restoranlar…

Costa Diadema’dan daha uzun olan 337 metre uzunluğundaki Smeralda, 1522’si balkonlu olmak üzere 2612 kabine sahip. 11’i restoran olmak üzere 16 yemek alanı, 19 barı bulunuyor.

Costa Cruises Türkiye Hakkında: 70 yıldır dünya denizlerinde kruvaziyer seyahatlerinin öncüsü olan Costa Cruises, Türk kruvaziyer severlere 2013 yılından itibaren Costa Cruises Türkiye ile hizmet veriyor. İtalyan tarzı gemi seyahatlerinin mimarı Costa markası ve filosundaki 12 gemi ile misafirlerine dünyayı yeniden keşfetme fırsatını sunuyor. Akdeniz, Kuzey Denizi, Hint Okyanusu, Adriyatik, Karayipler, Güney Amerika, Uzakdoğu, Japon Denizi ve Dünya Turları ile Avrupa’nın en geniş filosuna sahip Costa Cruises, gemilerindeki İtalyan tarzı tasarımları, birbirinden leziz yemek sunumları, aktivitelerle dolu gece yaşantısı ve yüksek kabin konforu sayesinde misafirlerinin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Editör: TE Bilişim