Costa Pacifica isimli gemi Marmaris’e ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

Costa Kruvaziyer firmasına bağlı Costa Pacifica isimli, lüks kruvaziyer gemi bugün Marmaris Liman’ına ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Costa Pacifica gemisi, sabah saat 08:00’de, gemide bulunan 2,900 yolcu ve 1,050 mürettebatı ile Marmaris limanına yanaştı. İtalyan bayraklı 114,288 gros ton ve 290 metre uzunluğundaki gemi, çoğunlukla Fransız, Alman ve İtalyan uyruklu turistlerden oluştu.

Geminin ilk ziyareti olması nedeniyle, Costa Pacifica gemi yolcuları renkli karanfiller ve çocuk folklor ekibi tarafından karşılandı. Türk lokumu ve lokma ikram edilen yolcular, folklor ekibini ilgiyle seyretti. Havanın güzel olmasıda yolcuları ayrıca sevindirdi ve bol bol fotoğraf çektiler. Bununla beraber, gemi yolcularına kartpostal, magnet, kitap ayracı ve nazar boncuğu gibi çeşitli heyideler verildi.

Gemi yolcularının büyük bir çoğunluğu Marmaris’i gezmek ve alışveriş yapmak için çarşıya giderken, bir kısım yolcuda farklı turlara çıktılar. Gemi akşam üstü saat 17:00’de İzmir limanına gitmek üzere limandan ayrıldı.

Editör: TE Bilişim