Çeşme Marina CNR Avrasya Boat Show'da

Çeşme Marina İstanbul’da düzenlenen, Türk denizcilik sektörünün en prestijli ve renkli organizasyonu olan CNR Avrasya Boat Show’a hazırlanıyor.

Çeşme Marina, İstanbul’da 22 Şubat – 1 Mart 2020 tarihlerindeki arasında 15.si gerçekleşecek olan CNR Avrasya Boat Show fuarına katılacak. Çeşme Marina, yeni kampanyaları ile fuarlara damga vurmayı hedefliyor.

Bu yaz da Çeşme Marinadayız!

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Çeşme, bu yıl da yine yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayacak. Dünyanın en prestijli ödüllerine sahip olan Çeşme Marina ise kampanyaları ile yine kıskandıracak. Öyle ki, Çeşme Marina’nın cazip ve emsalsiz kampanyaları hem tekne sahiplerini sevindirecek hem de bölge ve ülke turizmine büyük katkı sağlayacak. Dört aya kadar bedava bağlama şansını yakalayın! Çeşme Marina, yeni başlattığı kampanyalar ile yıllık sözleşme yapan tekne sahiplerine farklı olanaklar sunuyor.

Tekne boyutlarına göre 12 ay bağlama sözüne ek 2-3-4 ay hediye süre veriyor.Çeşme Marina’nın bir başka sıra dışı kampanyası da seyire çıkan tekne sahiplerini mutlu edecek. Emsalsiz kampanya kapsamında yazın minimum 28 gün Çeşme Marina dışında seyirde olan teknelerin süreleri bir sonraki kontratlarına eklenecek. Döndüklerinde seyir süreleri kadar hiçbir ücret ödemeden teknelerini bağlayabilecekler. Ödemelerde kredi kartına 12 taksit imkanı! Çeşme Marina, ödemelerini kredi kartı ile yapanları sevindirecek bir başka kampanyaya imza attı. Akbank, İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası kredi kartları ile ödemelerini yapmak isteyenler artık 12 taksit imkanından yararlanabilecekler.

Türkiye’nin gözde konaklama merkezlerinden biri olan Çeşme Marina’nın bu kampanyalarından ve fuara özel yapılacak kampanyalardan faydalanmak için CNR Avrasya Boat Show’da Hall 3 B10'daki standlarını ziyaret etmeyi unutmayın.

Editör: TE Bilişim