Ege’de 7 gece, hem keşif hem eğlence 

Celestyal Cruises ile 7 gecelik Idyllic Aegean turları başladı. Celestyal Crystal sezonun ilk yolcularını Kuşadası’ndan aldı. Rotada Atina, Mikonos, Milos, Santorini ve Girit var. Celestyal Cruises ile her şey dahil deneyimi sunan bu turda Atina’da müzeleri gezmek, Akropolis’i keşfetmek; Mikonos ve Santorini’yi 24 saat boyunca yaşamak mümkün  

Tatil hayalleri kuranlar el kaldırsın! Celestyal Cruises’un en sevilen Yunan Adaları rotası 7 gecelik Idyllic Aegean turları için Celestyal Crystal; sezonun ilk yolcularını Kuşadası’ndan almaya başladı bile. 13 Ekim’e kadar sürecek programda her Pazar günü yeni bir tur başlayacak. Celestyal Crystal’in rotasında sırasıyla Atina (Pire), Mikonos, Milos, Santorini ve Girit var. Bu tur yanaşılan liman şehirlerini doya doya yaşama fırsatı sunuyor. Celestyal Crystal’le Idyllic Aegean Turu’nun ilk durağı Atina. Gemi sabah 9.00’da Atina’ya yanaşıyor. Kalkış saati ise akşam 21.00; kent ruhunu hissetmek, Akropolis ve müzeleri keşfetmek için geniş bir vaktiniz var. Bu rüya turda Mikonos ve Santorini’yi hem gündüzü hem gecesiyle yaşamak mümkün. Celestyal Crystal Yunan Adaları’nın en çok merak edilen bu iki adasından Mikonos’ta sabah 7’den ertesi gün sabah 7’ye kadar; Santorini’de ise sabah 8’den ertesi günün akşamı 23.00’e kadar konaklayacak. Çılgın eğlenceleri, eşsiz manzaraları ve günbatımlarıyla ünlenen bu iki adanın her anına tanıklık edeceksiniz. Turun en ilgi çekici adalarından biri de Milos. Doğa harikası bu adanın beyaz taşlarına ve turkuaz denizine hayran kalacaksınız. Turun son durağı ise Girit. Bu adanın dar sokaklarını keşfetmek için sabah 7’den akşam 23.00’e kadar vaktiniz olacak.  

3 ve 4 gece tercih edenlere Iconic Ege Turları 

Mart’ta başlayan 3 ve 4 gece alternatifli Iconic Aegean Yunan Adaları turları ise devam ediyor. Celestyal Olympia ile gerçekleştirilen bu turun rotasında ise sırasıyla Patmos, Girit, Santorini, Atina ve Mikonos var. 4 gecelik turda rotaya Rodos da ekleniyor. Kabin seçeneklerine göre 359 Euro’dan başlayan fiyatlara her şey dahil konaklama, sınırsız içecek paketi, gemideki tüm yemekler, 2 kara turu, seyahat, sağlık ve tur iptali sigortası, liman vergileri ve bahşişler, gemideki tüm eğlenceler dahil.   

Editör: TE Bilişim