Celestyal Cruises’la gez; farklı ol özgün yaşa!

Celestyal Cruises, efsanevi limanlarla keşfedilmemiş limanları kaynaştıran seyahat programlarını ve sıradışı ‘tematik’ tur programlarını şimdi yepyeni bir sloganla dünyaya anlatıyor: Farklı ol, özgün yaşa! Yolcularını Ege ve Küba’da otantik bir keşfe davet eden Celestyal Cruises; şimdi yepyeni bir sloganla huzurlarınızda...

Ana limanı Yunanistan olan tek gemi seyahati operatörü ve Yunan Adaları ile Türkiye’nin rakipsiz cruise şirketi olan Celestyal Cruises, sıra dışı Küba ve Doğu Akdeniz seyahatlerini şimdi “Farklı ol özgün yaşa” sloganıyla dünyaya ilan etti. Ege’de Mikonos ve Santorini’nin yanı sıra Patmos veya Milos gibi daha az bilinen adalarda Yunanistan’ın otantik kültürüne doğru yolculuğa çıkaran Celestyal Cruises; Küba rotasını da bu sloganla duyurdu.

Celestyal Cruises ile Küba’da, 8 gün (7 gece) süren seyahat süresince dört eşsiz limana demirleyerek, Küba kültürünü deneyimlemek mümkün. Celestyal Cruises, hem Ege’de hem de Küba’da dört önemli özelliğiyle yaşama fark katıyor: Destinasyonları, gastronomisi, güverte eğlenceleri ve kültürel gezileri… Celestyal Cruises Pazarlama Müdürü Salomi Pnevmatikou yeni sloganı “Celestyal tecrübesini yaşayanları dinledikçe; ne kadar benzersiz bir cruise seyahati sunduğumuzu daha iyi anlıyoruz. İşte bu yüzden yeni sloganımızla hem cüretkâr hem de gururluyuz: Farklı ol. Özgün yaşa! İşte bu slogan; kim olduğumuzu ve yolcularımıza sunduğumuz otantik deneyimi kusursuz bir şekilde anlatıyor” sözleriyle ilan etti.

‘Yeni sloganımız cüretkar ve net’ Celestyal Cruises CEO’su Kyriakos Anastassiadis ise “Celestyal Cruises olarak gittiğimiz her bölgede yolcularımıza otantik deneyimler kazandırıyor; farkımızı göstermeye devam ediyoruz. Yeni sloganımız, seyahat hatlarının hepsinden farklı, bir o kadar da cüretkâr ve net olduğumuz mesajını aktarıyor. Celestyal Cruises ile seyahat etmenin özgün yanını merak eden gezginleri Küba’da, Yunanistan’da, Ege’de ve ötesinde bizimle seyahat ederek ‘Farklı ve özgün yaşa’maya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Celestyal Cruises Hakkında
• 30 yıllık tecrübesiyle bir dünya markası olan Celestyal Cruises ana limanı Yunanistan olan tek gemi seyahati operatörü; Yunan Adaları, Türkiye ve Küba’nın rakipsiz gemi seyahati şirketidir. Şirketin gemilerinden ikisi olan “Thomson Spirit” ve “Thomson Majesty” TUI AG’nin Thomson Cruises şirketine kiralanmıştır. 2011 yılından beri, Celestyal Cruises güvenli, emniyetli ve sağlıklı bir yolcu gemisi ortamını destekleyen dünya çapında bir gemi seyahati sektörü birliği olan Cruise Lines International Association (CLIA Europe) (Gemi Seyahati Hatları Uluslar Arası Derneği) üyesidir. Celestyal Cruises, yolcularına tematik Ege turlarının yanı sıra 8 günlük seferlerle otantik bir Küba gemi seyahati deneyimi sunuyor. Celestyal Cruises logosu denizi, güneşi ve rüzgarı çağrıştırırken Helen köklerine uzanan hikayesini; ekonomiyi desteklemeye ve çevreyi korumaya olan bağlılığını anlatıyor.
• Celestyal Cruises, 2015 Yunan Turizm Ödüllerinde, Temalı Etkinlikler için Altın Ödül, Ulusal Ekonomiye Katkı için Gümüş Ödül, Yerel Ekonomilere Katkı için Gümüş Ödül ve Yerel Mutfağın Tanıtımı için Bronz Ödül almıştır. Aynı yıl denizcilik alanında dağıtılan Efkranti Ödüllerinde En İyi İletişim Stratejisi için en yüksek şeref derecesine layık görülürken, İK Topluluğu Konferansı ve Ödülleri’nde En İyi İK uygulamaları kategorisinde 5 Gümüş Ödüle değer görülmüştür. İspanya’da Cartagena Mükemmellik Ödülleri’nde "Cruise Line Revolation" ödülüne hak kazanmış; Londra Birleşik Krallık’taki WAVE Ödülleri’nde ise "Hem Denizde hem de Kıyıda Sürekli Zenginleşme" kategorisinde finale kalmıştır.
Editör: TE Bilişim