Bu gemi tatilini kampanyada kazandılar

Almanya'da "Bayersicher Rundfunk (BR)" adlı medya kuruluşdan gemi tatili kazanan 455 Alman turist, Kuşadası'nda, bisikletlerle sağlıklı yaşam turuna çıktı.

KUŞADASI -Almanya'da "Bayersicher Rundfunk (BR)" adlı medya kuruluşdan gemi tatili kazanan 455 Alman turist, Kuşadası'nda, bisikletlerle sağlıklı yaşam turuna çıktı. Sağlıklı yaşam ve spora destek amacıyla düzenlenen kampanyada gemi tatili kazanan 455 Alman turist, her liman kentinde olduğu gibi Kuşadası gezilerini bisikletlerle yaptılar.

Kuşadası Ege Ports Limanı'na yanaşan Portekiz bayraklı "Prenses Daphne" adlı gemiyle gelen yaşları 50 ile 60 arasında değişen 455 Alman turist diğer turist kafilelerinden farklı olarak gezii bisikletle yaparak herkesi şaşırttılar. Almanlar İzmir Selçuk'taki Efes ve Meryem Ana Evi'ne düzenlenen turu, otobüs yerine bisikletlerle yaparken, güzergahın yokuş bölümlerinde zorlandılar.

Pedal basarak yokuş çıkamayan bazı turistler kimi zaman bisikletlerinden inerek yolun bu bölümlerini yürüyerek geçti. Bir polis eskortunun da eşlik ettiği bisikletli turistler, toplu halde hareket etmeleri nedeniyle trafikte de yoğunluk yaşanmasına yol açtı.

Editör: TE Bilişim