BODRUM’UN YAŞAM MERKEZİ PALMARINA YENİ SEZONA HAZIR!

Dünyanın en iyi marinaları arasında yer alan Palmarina Bodrum yeni sezona hazır. Palmarina Bodrum, dördüncü yaz sezonunda ziyaretçilerini sürprizlerle karşılıyor Mega yat bağlama kapasitesi, dünyaca ünlü markaları ve yeme içme alanlarıyla dünyanın en iyi marinaları arasında gösterilen Palmarina Bodrum, Mayıs ayında yeni sezona merhaba dedi. 620 tekne bağlama kapasitesine sahip ve ve yıl boyu konaklama imkanı sağlayan Palmarina Bodrum’da, deniz tutkunları keyifle konaklıyor.

Marina hizmetinin yanı sıra bir araya getirdiği marka karması ve lezzet seçenekleri ile Palmarina Bodrum, her yıl olduğu gibi 2017 yazına da damgasını vuracak. Kişiye özel hizmet anlayışıyla tatilin keyfini sonuna kadar çıkartmaya olanak tanıyan marina, damak zevkine düşkün olanlar için gurme deneyimi yaşatan dünyaca ünlü restoranlarıyla bu sezon da ön planda. Nusret, Sait Balıkçısı, Günaydın, Tango Restaurant, Happy Moon’s Cafe, Mezzaluna, Kitchenette gibi mekanların yanı sıra Bodrum 29, Fenix, Zuma Agency Bistro Lounge & Live Music gibi eğlence kulüpleriyle misafirlerine en iyi hizmeti sunmaya devam edecek.

Palmarina Her Hafta Sanatla Şenlenecek Yeni sezonda Palmarina Bodrum’da sürprizlere hazır olun! Etkinlik alanı olarak yeni yapılan Piazza meydanında her Perşembe akşamı Latin, Jazz, Blues, Pop gibi farklı müzik gruplarının konserinin yanı sıra, her Salı akşamı farklı dans gösteriyle de Palmarina Bodrum ziyaretçilerine, müzik ve dans ziyafeti yaşatacak.

Açıkhava Sineması Keyfi Palmarina Bodrum’da Yaşanır Yeni sezonun bir diğer sürprizi ise açık hava sineması “The Palm Open Air”da, vizyon filmlerini, dünyanın en iyi marinasının keyifli manzarasında yaşamak isteyen ziyaretçiler, yaz akşamlarının tatlı serinliğinde film izleyebilecekler.

200 koltuk kapasiteli açık hava sinemasında her hafta Pazartesi ve Çarşamba günleri yetişkin ve çocuk filmleri, sinemaseverleri bir araya getirecek. “The Palm Bazaar” ile Alışveriş Deneyimi Yaşayın Palmarina Bodrum’da yer alan köprüde, moda, güzellik, sağlık gibi farklı konseptlerdeki markalar ayın beş günü Pazar kuracak. Lokal markaların da katılacağı birbirinden renkli ürünlerin satılacağı “The Palm Bazaar” bu sezon ses getirecek.

Tüm Sene Kaliteli Hizmet Anlayışı Yaz dönemlerinde yerli turistin de uğrak yeri Palmarina Bodrum, yaz sezonu dışında da tüm sene boyunca bünyesinde yer alan markalarıyla ziyaretçilerine hizmet veriyor. Brandroom, Armani, Vilebrequın, Orlebar Brown, Capri Touch, Vakko Home ve Vakko Mare gibi önemli markaların bulunduğu 102 mağazalık çarşı bölümü, yeni sezonda açılacak etkinlik alanı Piazza, yaz-kış yapacağı etkinlikler, konsept mağazaları, yeme-içme üniteleri, kafeleri ile yeni sezon itibariyle Bodrum’un yaşam merkezi olmaya aday.

Editör: TE Bilişim