MSC Cruises, Chicco ile işbirliği yaparak, çocuklarla mükemmel bir aile tatili sunuyor

MSC Cruises ve Chicco, bebekler için özel tasarlanmış bir seyahat ile ailelere daha mutlu bir tatil sunuyor. İtalyan mükemmelliğinin iki temsilcisi büyüyen MSC Cruises filosunun altı gemisinde bulunan özel çocuk alanlarında Chicco'nun mükemmel ürün yelpazesini sunmak için güçlerini birleştirdi.

Türkiye’de 2005 yılından bu yana Arkas Holding ortaklığıyla faaliyet gösteren ve İzmir ile İstanbul çıkışlı kruvaziyer seyahatleri sunan MSC Cruises, Chicco ile küçük çocuklarıyla seyahat eden ailelerin, hiçbir endişe duymadan keyifli vakit geçirebilmeleri amacıyla, işbirliği yaptı. Bebeklerin sağlıkları ve mutlulukları bu ortaklığın özünü oluşturuyor. Bir bebeğin gün içindeki faaliyetleri ile ilgili olarak, (beslenme, uyuma, altlarının değiştirilmesi ve diğer gereksinimler) ailelere yardımcı olmak için her şey düşünüldü. MSC Cruises, bebekli ve çocuklu aileler için seyahati daha basit bir hale getirmek amacıyla gemide bebek arabaları, biberon ısıtıcıları ve bebek sırt çantaları gibi çok çeşitli Chicco çocuk bakım ürününü bulundurmaktadır.

MSC Cruises, ayrıca ailelere, özel hizmetlerini ve miniclub faaliyetlerini, oyun fikirlerini, çocuk menülerini ve geminin seyahat programına göre aile faaliyetleri için ipuçlarını içeren bir kılavuz olan "Gezgin Bebek"i sunacaktır. Bunun yanı sıra, üç yaşın altındaki çocuklara odaklanan bir gelişim araştırması laboratuvarı olan Chicco Observatory, rahat ve eğlenceli bir aile seyahati sunmak amacıyla gemide çocuk bakımı sunacak ve ailelere yardımcı olacak. Bu çalışma için MSC personeline özel bir eğitim verilecektir.

Chicco Baby Alanı, ilk olarak iki yüz milyon Avro’luk “Rönesans Programı” ile yenilenme ve büyütülme işlemine giren MSC Armonia gemisinde yer alacaktır. “Rönesans Programı”, MSC Cruises filosunda yer alan ve 2003 ve 2005 yılları arasında inşa edilen Lirica sınıfı gemilerin (MSC Armonia, MSC Sinfonia, MSC Opera, MSC Lirica) kapasitelerini arttırmak ve daha gelişmiş hizmetler sunabilmeleri için Eylül 2014 ve Kasım 2015 tarihleri arasında yapılacak olan fiziksel büyütme ve güçlendirme süreçlerini kapsamaktadır.

MSC Armonia gemisi, şuanda 251 metre uzunluğa, 60.000 ton ağırlığa ve 2.069 yolcu kapasitesine sahiptir. Rönesans Programı ile yenilenme işlemleri 2.5 ay sürecek olan MSC Armonia gemisi, 275 metre uzunluk, 65.000 ton ağırlık ve 193 ilave kabin ile (ayrıca mürettebat için eklenen 59 yeni kabin) toplamda 2.680 yolcu kapasitesine sahip olacaktır. MSC Armonia gemisi, yenilenmiş hali ile ilk seferine 17 Kasım 2014 tarihinde Cenova’dan Kanarya Adaları’na doğru, Akdeniz rotası ile çıkacak.

Chicco Baby Alanı, MSC Armonia dışında 2017 ve 2019 yıllarında teslim edilmesi planlanan MSC Cruises filosuna yeni eklenecek iki yeni gemisinde de bulunacaktır. Daha fazla bilgi www.msccruises.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim