Aliağa Ön Plajlar Mevkiinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü Plaj Tesisleri bu yaz sezonuna yenilenmiş yüzü ile girecek.
Aliağa da bulunan şirket ve kuruluşların katkıları ile yenilenen tesis, vatandaşların hizmetine de açık olacak.
Tesisin yenilenmesinde katkıda bulunan firma sahipleri ve kuruluş temsilcileri İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Saygılı ve Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Uslu"nun tesiste yapılan sabah kahvaltısında bir araya geldi.  

Polis plajının yenilenmesine katkıda bulunanlara plaketlerin verildiği kahvaltıda konuşan İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Saygılı " Tesisimizi çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturmak için bizlere katkı koyan siz değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Sizlerin katkısıyla modern bir görünüm kazandırdığımız tesisimiz hem Aliağa halkına hem de personelimize hizmet verecek. Aliağa dışından gelen emniyet mensupları da tesisimizden faydalanabilecek. Bu kaliteli mekanın oluşturulmasında emeği geçen katkı koyan başta Aliağa Belediyesi olmak üzere özel şirket ile müessese sahibi esnaflarımıza çok teşekkür ediyoruz. Müdür yardımcım Ahmet Uslu ya da emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.


Aliağa Ön Plajlar mevkiinde yer alan Polis Plajında kafeteryalar, soyunma kabinleri, duş kabinleri, şezlonglar, şemsiyeler oturma grupları yenilendi, yeni piknik masaları konuldu ve sezonluk bungalov evler yapıldı. Düğün, Nişan ve özel günlerde de kullanılabilecek olan tesise halk girişi kişi başı 3 TL olarak belirlendi. Aliağa Emniyet Mensuplarının ücretsiz olarak girecekleri tesise Aliağa dışından gelen Emniyet Mensupları ise 2 TL giriş ücreti ödeyecekler.
Aliağa Polis Plajı"nın yenilenmesine katkı koyan ve plaket alan kuruluşlar, firmalar ve temsilcileri ise şu şekilde; Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz adına Fen İşleri Müdürlüğünden Mete Güzelocak, Şimşekler Gemi Söküm ve Kumanyacılık adına Adem Şimşek, Siler Holding Yazıcı Gemi Söküm adına Suat Durak, Özkan Demir Çelik adına Sezai Öncü, Kılıçlar Şirketler Grubu adına Erol Kılıç ve İsa Kılıç, Saka Beton adına Şükrü Saka, Avşar Gemi Söküm adına İsmail Önal, Kıran Holding adına Murat Kıran, Leyal Gemi Söküm adına Vasıl Ayvatoğlu, Öge Gemi Söküm adına Kamil Önal, Sök Denizcilik adına Ramazan Yiğit, Işıksan Gemi Söküm adına Ramazan Temurtaş, Mete İnşat adına Orhan Mete, PETKİM A.Ş adına Hatice Kaygın, Öz Denizcilik adına Cem Oğuz, Pirireis Ltd. Şti adına Alper Kırkpınar, Abbas Hafriyat adına Abbas Gidici, Baztaş Ltd. Şti adına Erdal Mete, Alesta Denizcilik adına İbrahim Koca, Egelim Lojistik adına Kenan Erim, Kasapoğlu Kuyumculuk adına Hakan Kasap, Demtaş Gemi Söküm adına Bahtiyar Kardeş, Kursan Gemi Söküm adına Zeki Gökduman ve Erol Polat, Dörtel Gemi Söküm adına Gün Alp Erdil, Gemi Yan Sanayi adına Akın Kandemir, Aliağa Oteli adına Önder Bilmen ve Onur Özen, Şimşekler Hurdacılık adına Aydın Şimşek, Güngör Mobilya adına İrfan Güngör, Duman Yapı-Önal İnşaat adına İsa Önal, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği adına Başkan Adem Şimşek, Kutay Taşımacılık Yönetim Kurulu adına Yakup Kırkpınar, İlsed Petrol adına Fesih Avcı. Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Saygılı bir sürpriz yaparak İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Uslu"ya da emeklerinden dolayı bir teşekkür plaketi verdi.

Editör: TE Bilişim