Türk Marine sektörünün en önemli kuruluşlarının başında gelen Sirena Marine, 100 yıllık tarihinde sayısız başarılara imza atan yelken sporunun öncüsü Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi’ne bir adet 'Azuree 33' hediye etti. Sirena Marine ve Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda, Azuree33, Galatasaray Spor Kulübü Kalamış Tesisleri önünde demir attı.
 
Kıraça Holding bünyesinde faaliyet gösteren Sirena Marine, kuruluşundan bugüne kadar yelken sporunda öncü olan Galatasaray Yelken Şubesi’ne özel olarak üretilen bir adet Azuree 33 hediye etti. Gövdesinde kırmızı ve sarı şeritlerin bulunduğu, ana yelkenine ise Galatasaray Spor Kulübü logosunun işlendiği özel üretim Azuree 33’ün teslim töreni, 26 EylülÇarşamba günü, Yelken Federasyonu yetkilileri, Sirena Marine Ailesi, Galatasaray Spor Kulübü yönetimi ve Yelken Şubesi yetkilileri ile yelken takımları, teknik ve idari kadrosunun katılımıyla, Galatasaray Spor Kulübü Kalamış Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

"Belli bir yaş ve kilodan sonra daha büyük teknelere ihtiyaç var" 
 
Teslim töreninde, Sirena Marine’nin Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi’ne yaptığı bu değerli katkıdan duydukları memnuniyeti dile getiren Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk “Yelken şubesi olarak küçük yaştaki sporcularımızı optimist, lazer gibi sınıflarda eğitip yarışlara sokabiliyoruz. Ancak belli bir yaş ve belli bir kilodan sonra daha büyük teknelere ihtiyaç duyuyoruz. Son derece etkileyici iç ve dış tasarımı, keyif veren seyir performansı olan Azuree 33 sayesinde, hem eski sporcularımızın yelken hayatlarını devam ettirebileceğiz hem de ileri yaştaki yelken sevdalılarına ve takım çalışmasını kuvvetlendirmek isteyen kurumsal yapıya sahip şirketlere de eğitim verme fırsatı bulacağız. Sirena Marine Ailesine, Kulübümüz Yelken Şubesine ve Yelken sporuna verdikleri bu çok önemli destek için çok teşekkür ederiz” dedi.

"Yelken yapma keyfini yeniden yaşayacaklar" 
 
Sirena Marine Pazarlama ve İletişim Direktörü Banu Tekin ise “Köklü geçmişiyle yelken sporuna önemli katkılarda bulunan Galatasaray Yelken Şubesi’ni, Türkiye’nin ilk seri üretim yelkenlisi olan Azuree 33 ile buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Performansı denizci özellikler ve konfor ile birleştirmiş Azuree 33; hem performans arayan hem de zahmetsiz bir sürüş keyfi yaşamak isteyen yelkencilere hitap eden, kısacası deniz üzerinde aranan pek çok özelliği aynı anda kullanıcıya sunabilen bir tekne. Galatasaray Kulübü özelinde renklendirdiğimiz Azuree 33’ün her yaştaki yelken sevdalılarına, yelken yapma keyfini yeniden yaşatacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim