Turkcell Platinum Bosphorus Cup Başlıyor!

İstanbul'u dünyaya tanıtmaya devam eden uluslararası yelken yarışı Bosphorus Cup, 26-29 Mayıs tarihlerinde bu yıl yine Turkcell Platinum sponsorluğuyla gerçekleştirilecek.

Yelken tutkunlarının, spor meraklılarının ve İstanbul aşıklarının heyecanla beklediği; yarışan teknelerin rengarenk yelkenleriyle İstanbul Boğazı'nı görsel bir şölene çevirdiği "Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016" bu yıl 15. kez düzenleniyor.

26-29 Mayıs tarihlerinde 30 ülkeden 100’e varan tekne bir araya gelecek ve boğazı süsleyecek. Türkiye'de yelkenciliğin yaygınlaşması için yıllardır çalışan ORG Sports ile Türkiye Yelken Federasyonu işbirliği ile düzenlenen, İstanbul Boğazı'nın önemli uluslararası yelken yarışı Turkcell Platinum Bosphorus Cup, Türkiye'de futboldan sonra en çok izlenen spor etkinlikleri arasında yer alıyor.

Dünyaca ünlü açık deniz yarışçılarından Lionel Pean ve Mike Sanderson’un da katılım gösterdiği Turkcell Platinum Bosphorus Cup, İstanbul Boğazı'nı tüm dünyadaki yelken meraklılarına canlı izleterek bu yönüyle kent tanıtımına da büyük katkı sağlıyor. Turkcell Platinum, bu organizasyona ikinci kez sponsor olarak hem Türkiye’nin tanıtımına hem de yelken sporuna yine destek oluyor.

Turkcell Platinum, tüm iletişim ihtiyacını karşılayan, interneti en bol tarife çözümlerini sunarken, diğer yandan; sıra beklemeden ve istediğinizde kapınıza kadar gelen hizmet, en yeni cihaz ve aksesuarlarda özel teklifler, ücretsiz vale, ücretsiz havalimanı transferi, Deniz Taksi’de %50 indirim, sinemada hediye bilet ve birçok alanda daha ayrıcalıklar sunuyor. Müşterilerinin hayatına konfor ve keyif katmaya devam ediyor.

Dünyanın dört bir yanından tekneler ve ekiplerin kıyasıya yarışacağı "Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016”, antrenman yarışlarının ardından Caddebostan açıklarında Cuma ve Pazar günü yapılacak şamandıra yarışları ile kıyasıya bir mücadeleye ev sahipliği yapacak.28 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Boğazı'nda yapılacak yarışın ardından 15.Yıl Özel Kupa Töreni ile sona erecek. Yarışlar sonunda birinciliği alan tekne meşhur Turkcell Platinum Bosphorus Cup Döner Trofe Kupası'nı evine götürme hakkına sahip olacak.

Boğaz'ın, muhteşem yapıların, erguvanların oluşturduğu eşsiz fon ile hem İstanbullular hem de canlı yayınlarla tüm yelken meraklıları "Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016" ruhunu yaşayacak.

Detaylı bilgi için : www.bosphoruscup.org AppStore Mobile Uygulama: BC Live Program: 26 Mayıs Perşembe Antreman Yarışı - Caddebostan Sahili 27 Mayıs Cuma Şamandıra yarışları - Caddebostan Sahili 28 Mayıs Cumartesi Boğaz Yarışı – Dolmabahçe- Rumeli hisarı hattı 29 Mayıs Pazar Şamandıra yarışları - Caddebostan Sahili Sosyal Program Mayıs Basın Toplantısı - Feriye Palace 28 Mayıs Cumartesi VIP Yarış izleme partisi - Feriye Palace & Yelkenciler Partisi - Feriye Palace 29 Mayıs Pazar Ödül töreni - Setur Kalamış Marina
Editör: TE Bilişim