SEABEE SAILING TEAM, AÇIK DENİZLERDE ÖDÜLE DOYMUYOR

Metal yapı sponsorluğundaki Seabee Sailing Team, Türkiye Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından düzenlenen Deniz Kuvvetleri Kupası’nda ve Doğu Ege Yelken Haftası’nda ödülleri topladı.

Mimar Bülent Ergin Güngör’ün sahibi olduğu Seabee teknesi ve takımı “Seabee Sailing Team”,  Türkiye Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından düzenlenen Deniz Kuvvetleri Kupası aşağı yarışında Bozcaada-Çeşme etabı 2.’si oldu. “Seabee Sailing Team” ayrıca, Doğu Ege Yelken Haftası’nda da Çeşme-Alaçatı ve Koy içi yarışları olan birinci ve dördüncü etapların birincisi oldu. Seabee Sailing Team, yarışı genel klasmanda aldığı ikincilik ödülüyle tamamladı.

2009 sezonunda yapı mühendisliği ve giydirme cephe uzmanı Metal Yapı’nın ana sponsor olduğu Seabee, Grand Soleil 45 (13.7 metre) marka CruiseRace tipi yelkenli bir tekne. Seabee’ye ana sponsoru Metal Yapı dışında, Troy Marine, B-Design,  A1 Yatçılık ve Mese İletişim de co-sponsor olarak destek veriyor.

Temelleri 1983 yılında atılan Metal Yapı, 1987 yılından beri İstanbul’da Alüminyum Doğrama ve Giydirme Cephesi konusunda faaliyet gösteriyor. Kurulduğu günden bu yana sürekli gelişme gösteren Metal Yapı, Fransa, Belçika, Lüksemburg, Romanya, Ukrayna, Rusya, Azerbaycan, Türkmenistan, Libya ve körfez ülkelerindeki faaliyetleriyle  bugün Avrupa’nın en önemli ilk 5 firması arasında yer alıyor.

 

Editör: TE Bilişim