SEABEE, YENİ SPONSORU “METAL YAPI”YLA YELKEN ŞİŞİRECEK

Seabee Sailing Team, yeni sponsoru Metal Yapı ile Deniz Kuvvetleri Kupası’nda birincilik için mücadele edecek.

Mimar Bülent Güngör’ün sahibi olduğu Seabee teknesine, 2009 sezonunda yapı mühendisliği ve giydirme cephe uzmanı Metal Yapı ana sponsor oldu.  Seabee, yeni sponsoruyla Türkiye’nin en önemli yarışlarından biri olan 17 Temmuz tarihinde yapılacak Deniz Kuvvetleri Kupası’nda birincilik için mücadele edecek.

Grand Soleil 45 (13.7 metre) marka CruiseRace tipi yelkenli bir tekne olan Seabee’ye ana sponsoru Metal Yapı dışında, Troy Marine, B-Design,  A1 Yatçılık ve Mese İletişim de co-sponsor olarak destek veriyor.

Temelleri 1983 yılında atılan Metal Yapı, 1987 yılından beri İstanbul’da Alüminyum Doğrama ve Giydirme Cephe Sistemleri konusunda faaliyet göstermektedir. Kurulduğu günden bu yana sürekli gelişme gösteren Metal Yapı, bugün Avrupa’nın en önemli ilk 5 firması arasındadır. Şu an Fransa, Belçika, Lüksemburg, Romanya, Ukrayna, Rusya, Azerbaycan, Türkmenistan, Libya ve körfez ülkelerinde faaliyet göstermektedir.

2007 yılında Caka Bey Kupası’nda Çeşme-Bodrum birincisi, 2008 yılında ise Shop&Miles Turgutreis Cup 2.’si ve Gant Cup 3.’sü olan Seabee’nin ekibi, aralarında ekonomist, öğrenci, işletmecileri ve yazılım dünyasının deniz tutkunu isimlerinden oluşuyor.

 

Editör: TE Bilişim