Konserlerde, spor faaliyetlerinde ve bir çok organizasyonlarda sunduğu mobil iskele ve platform kiralama hizmeti ile, toiMARİN, önemli bir ihtiyaca karşılık verdi. En son Red Hot Chilli Peppers konserinde kullanılan toiMARİN hizmetleri, kesinlikle çevreye zarar vermiyor ve son derece de uyumlu.

Gencer Grup bünyesinde 2003 yılında Mobil Tuvalet Servis Hizmetleri vermek üzere kurulan Toirent Ltd. Şti. 2003 – 2005 seneleri arasında yerli, yabancı birçok kuruluşa ve resmi kurumlara organizasyon ve servis hizmeti sağlamıştır.

Toirent faaliyet alanları içerisinde, organizasyon, mobil tuvalet kabinleri kiralanması, servis hizmeti sunulması hizmetleri yanı sıra her türlü ofis, büro, VIP kabin, karavan, araç kiralama ve su ile ilgili her türlü kiralama hizmeti sağlayan toiMARİN mobil iskele ve platform kiralama hizmetleri, yatların atık temizliği ve iç temizliği ile dalgıç ve tekne kiralama hizmetleri de sunmaya başlamıştır.

ToiMARİN faaliyete geçmesinin ardından bir çok ulusal ve uluslararası organizasyona destek vermiş ve Türkiye’de önemli bir ihtiyacı karşılayan büyük bir marka olmuştur.

Spor organizasyonları, konserler, gezilerde tekne platformları, askeri tatbikatlarda ve bir çok alanda kullanılan toiMARİN, mobil iskele ve platformlar ile büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

 
 
Red Hot Chilli Peppers Konseri

Dragon bot yarışlarında, BMW Sailing Cup’ta, Monofest’te, Avrupa Triathlon Yarışları İstanbul 2012’de yer alan toiMARİN destekleri, son olarak da İstanbul’a ilk kez gelen dünyaca ünlü grup Red Hot Chilli Peppers konserinde deniz yoluyla gelen grubun kıyıya çıkması için
geçiş alanı oluşturdu.

ToiMARİN’in Avantajları

ToiMARİN kazık beton gibi alt yapı çalışması gerektirmez, çevreyle uyumludur. Hoş görünür ve zarasız malzemeden üretilmiştir. Dilediğinizde dizayn değişikliği yapılabilmektedir, bakım istemez, hava, deniz, dış etkenlere dayanıklıdır.

Ayrıca emniyetlidir, kaymaz, tehlike yaratacak sivri köşe olmayan yüzeye sahiptir. Dilendiğinde ahşap, çim ve diğer her türlü malzeme ile kaplanarak alternatif görseller oluşturulabilir. Organizasyon firmalarını kiralama hizmeti ile, depolama ve yüksek yatırım maliyetlerinden kurtarır.
 
 

ToiMARİN mobil iskele sistemi, 50cmx50cmx40cm ölçülerinde küp şeklinde modüllerden oluşmaktadır. Modüller birbirine eklenerek kilitlenir. Kilitleme sistemi tamamen emniyetli olup kendiliğinden açılmayacak şekilde dizayn edilmiştir. Sadece özel anahtarları sayesinde
kolayca sökülüp, takılabilir. Bir modül 7kg ağırlığındadır, 4 modül yan yana geldiğinde 1m2 alan oluşturur ve bu alan 400 kg /m2 güvenli taşıma kapasitesine sahiptir. Mobil iskele platformunu kendi profesyonel ekibimiz kurup, kullanıma hazır bir halde teslim edilir.

En önemlisi de ToiMarin mobil iskele sistemi açık denizde dalgayla uyumlu hareket eder ve kesinlikle zarar görmez. ToiMarin dayanıklı ve sık bakım gerektirmeyen UV korumalı,%100 geri dönüştürülebilir ve çürümeye karşı dayanıklı bir madde olan polietilen maddeden
üretilmiş olup suya ve çevreye karşı zararsızdır.
Editör: TE Bilişim