580 deniz, 600 kara kapasitesi, çekek sahası ve 11 metre lift havuzu büyüklüğüyle Doğu Akdeniz’in tek katamaran merkezi olan D-Marin Didim’in bu yıl kurduğu katamaran kulübü D-Cat Club, kataraman sahiplerine sunduğu ayrıcalıklara D-Cat Club Rally ile bir yenisini daha ekledi.

D-Marin Didim, bu yıl ilkini düzenlediği D-Cat Club Rally ile yat sahipleri arasındaki dostluk bağlarını güçlendirmeyi, Didim ve çevresindeki ada ve koyların ziyaretine fırsat yaratarak Didim’in tanıtımına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Katamaran sahiplerine keyifle hatırlayacakları dört günlük dolu dolu bir program sunan D-Cat Club Rally’ de, katamaranlar sırasıyla Patmos, Leros, Kalimnos ve Didim rotasını izledi.

Doğu Akdeniz’in tek kataraman merkezi D-Cat’ten üyelere özel avantajlar

Ege ve Akdeniz’in katamaran merkezi olma yolunda hızla ilerleyen D-Marin Didim Marina, katamaranlara yönelik hizmet veren D-Cat Club ile üyelerine çok özel avantajlar sağlıyor. D-Cat Club üyeleri yatların bağlanmasında % 15 indirim, D-Marin Yacht Club hizmet paketi, Multihulls World dergi aboneliği, çeşitli teknik servislerde ve full kışlık bakımda % 50 indirim, ücretsiz teknik inceleme ve raporlandırma ile teknik hizmetlerde % 15 indirim gibi olanaklardan faydalanıyorlar. D-Cat Club tarafından düzenlenen eğitim günleri, tekne lansmanları, kokteyller ve söyleşiler de üyelere sunulan diğer hizmetler arasında yer alıyor.
 

Editör: TE Bilişim