İTÜ Kano ve Kürek Kulübü 1.oldu

4.Üniçek Üniversiteler arası Kano, Kürek ve Dragon Bot Türkiye Şampiyonası bu yıl 24 Mayıs'ta Küçükçekmece Gölü'nde gerçekleşti.

10 farklı üniversitenin katılımı ile gerçekleşen bu şampiyona her yıl olduğu gibi bir çok mücadeleye sahne oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'ni temsilen Kano ve Kürek Kulübü sporcularımız Türkiye Şampiyonasına katıldılar.

İTÜ Kano ve Kürek Kulübü Dragon bot 250m Erkekler kategorisindeki sporcular:

Ali AKMAN R. Gökay ATILGAN Yusuf Berke GÜNGÖR Cemi Batuhan UYSAL Hakan ATILGAN Halit Arda BİRGÜL Ahmet Oktay TÜRKER Ozan KARABACAK Zeki Ö. DERMENLİ M. Kemal MENÜŞ M. Çağatay TAŞKIN Abdülaziz AKGÜL Berkay DOYURAN İlhami SES İlker GÖNÜLER Erdem AKKIR Vedat SALDIRAN Dragon bot 250m Mix Kategorisinde sporcularımız : Ali AKMAN R. Gökay ATILGAN Ceylin AKBALIK Yusuf Berke GÜNGÖR Cemi Batuhan UYSAL Hakan ATILGAN Halit Arda BİRGÜL Ahmet Oktay TÜRKER Ozan KARABACAK Zeki Ö. DERMENLİ M. Çağatay TAŞKIN Aslı Ceren YILMAZ Buket Nur KORKMAZ Berkay DOYURAN Tuğba AKBABA İlhami SES İlker GÖNÜLER Erdem AKKIR Vedat SALDIRAN Dragon Bot Yarışları sonucu İTÜ Kano ve Kürek Kulübü; Ø Dragon Boat Erkekler Türkiye 1.liği Dragon Boat Karma Türkiye 1.liği derecelerini elde etmiştir.

Bu yıl ile birlikte Kano ve Kürek Kulübümüz 3 yıl üst üste Türkiye Şampiyonluğunu elinde tutarak bozulamayacak bir başarı ve seri elde etmiştir.İstanbul Teknik Üniversitesi en iyi şekilde temsil eden Kano ve Kürek Kulübü'nü tebrik ederiz.

Editör: TE Bilişim