Hopa'da tvf plaj voleybolu organizasyonunun ilk karsılaşması start alacak

2019 TVF Plaj Voleybolu Pro Beach Tour kapsamında düzenlenen organizasyon 19-21 Temmuz tarihlerinde Hopa’da start alacak

Hopa Belediyesinin ev sahipliğinde HOPAPORT ana sponsorluğunda düzenlenecek olan Turnuvaya Yurt içi ve Yurtdışından yine Hopalının yakından tanıdığı isimler katılacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu, Plaj Voleybolu kurul üyesi olan ve aynı zamanda Hopa Plaj Voleybolu organizasyonunu üstlenen İbrahim Dağıstanlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada Hopa isminin Plaj Voleybolu ile anılmaya devam edeceğini ifade ederek “Hopa Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştireceğimiz ve HOPAPORT’un ev sahipliğinde gerçekleşecek olan organizasyonun başlama noktası bu yıl Hopa olacaktır.

Organizasyon daha sonra 26-28 Temmuz Sinop, 6-7 Ağustos Lefkoşa Zafer Kupası ardından 12-14 Eylül’de Manavgat’ta yapılacak karşılaşma ardından sona erecektir

Hopa Belediyesine ve HOPAPORT’a organizasyona verecekleri destekler için şimdiden Teşekkür ederiz. Tüm Plaj Voleybolu hayranlarını da dolu dolu geçecek olan 3 günlük karşılaşmalar süresince Hopa festival arenaya davet ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim