GRAND SOLEIL’IN SON MODELLERİ, GENOVA FUARI’NDA GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Genova’da 4-11 Ekim 2008 tarihleri arasında düzenlenecek dünyanın ikinci en büyük gemi/yat, ilgili teknolojiler ve malzemeler fuarı “Salone Naautico Internazionale”de, Grand Soleil’in en son modelleri “Grand Soleil 43 Open Transom” ve “Grand Soleil 46” ilk kez görücüye çıkacak.  Türkiye mümessilliğini A1 Yatçılığın yaptığı Grand Soleil’in uzun zamandır beklenen ve sınırlı sayıda üretilecek bu yeni modelleri için fuara,  Türkiye’den de yoğun bir katılım olması bekleniyor.  

Son on yılın en başarılı ve inovatif tasarımcıları kabul edilen Marcelino Botin ve Shaun Carkeek’in ellerinde hayat bulan, sınırlı sayıda üretim yapılan ve ortalama 3 ila 6 ayda teslim edilmesi öngörülen yelkenliler aynı zamanda kullanılan malzemelere göre de kişiselleştirilebiliyor. Bu teknelerden Grand Soleil 46’nın gerçek görselleri, fuara kadar bir sır gibi saklanıyor. Yelkenlilerin diğer özellikleri ise şöyle:

 

 Grand Soleil 43 Open Transom: “IRC CANAVARI” 

 

Cruiser pazarı lideri “Cantiere Del Pardo” tersanesinin yarattığı saldırgan görünümlü bir tekne olan Grand Soleil 43 OT, “IRC handicap yarışları”nda kazanmak için tasarlandı. Sıra dışı bir seyir konforu sağlayan tekne tüm yarışçı özelliklerinin yanında, mükemmel ergonomisi, geniş, havadar ve ışıklı kamaraları ile içinde bir ailenin yaşayabileceği konfor ve donanımı da sunuyor.  Açık arka aynası ile yarış teknelerine göre daha hafif olan teknede denize girmek de daha kolay hale getirilmiş.   Grand Soleil 43 OT, iç dizaynında kullanılan teak, maun ve meşe ile kişiselleştirilebiliyor.

 
A 1 YATÇILIKBOYENSU HATTISU ÇEKİMİKAMARAMOTORİNŞA MALZEMESİ
GRAND SOLEİL 43 OT13,23,810,82,5355 HPS.GLASS

Grand Soleil 46: “LÜKS VE SÜRATLİ GEZİ TEKNESİ” 

Tasarımcılar Marcelino Botin ve Shaun Carkeek,  Grand Soleil’in en başarılı kabul edilen modellerinden 45 ve 50 ft arasına bu boyu ekleyerek bir ilki gerçekleştirdiler.  Dış hatları, iç dizaynı ve güvertesi ile mükemmel bir denge sağlayan Grand Soleil 46, lüks detayları ve üstün teknolojik özellikleri ile de dikkat çekiyor. Yelkende eşsiz bir seyir keyfi sağlayan tekne, hızlı, eğlenceli, konforlu ve az sayıda tayfa ile de idaresi kolay özellikler sergiliyor. Grand Soleil 46 ayrıca, IRC ve IMS gibi yarışlarda da rekabetçi doğasını ortaya çıkartarak en iyi sonuç ve performansları gösteriyor.

 
A 1 YATÇILIKBOYENSU HATTISU ÇEKİMİKAMARAMOTORİNŞA MALZEMESİ
GRAND SOLEİL 4614,34,3112,22,55355 HPS.GLASS

 

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim