Dünyanın saygın premium otomobil markası Infiniti, tekne yarışlarının iddialı ismi Vedat Tezman’ın teknesine hem ismini hem de ilhamını veriyor.Tezmarin A.Ş. tarafından ithal edilen dünyanın en büyük tekne üreticisi Beneteau ile başarılı bir sezon geçiren Tezman, Infiniti’nin verdiği ilhamla, 2011 yarışlarını birinciliklerle tamamlamayı hedefliyor.

Premium otomobil markası Infiniti, tekne yarışlarının güçlü ve iddialı ismi Tezmarin ile güç birliği yaparak, yelken sporuna önemli bir katkı sağladı. Türkiye’nin en büyük yat distribütörü Tezmarin Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından ithal edilen Beneteau marka teknesiyle yarışan Vedat Tezman ve ekibi, Infiniti ile zaferlerle dolu bir sezon geçiriyor.

6 yarışta 3 birincilik alarak Infiniti ve Beneteau markalarının yarattığı sinerjiyi avantaja dönüştüren Tezman, bu yıl katılacağı tüm yarışlarda birinciliği hedefliyor. Infiniti ile güçlü bir rüzgâr yakalayan Tezman, sezon boyunca DTO Kupası, Denizbank Marmara Kupası, Boğaziçi Kupası, Deniz Kuvvetleri Kupası, Doğu Ege Yelken Haftası, Agean Cup 2011, BDK Kupası 2011, MDK Kupası 2, Mavi Ralli 2011, MDK Kupası 3, Marine Kupası, Kış Kupası 1, Kış Kupası 2 ve Kış Kupası 3 yarışlarında mücadele edecek.

Infiniti Genel Müdürü Murat Gürünlü, ilham veren Infiniti markasının, yelken sporlarının premium algısı ve zarafetiyle büyük bir uyumluluk gösterdiğini belirterek, “Infiniti’nin sunduğu yüksek kalite ve performansı denizlerde yakalayan Vedat Tezman’a ilham ve destek vermekten gurur duyuyoruz. 2011 yılında Infiniti ile yollardan sonra denizlere de ilham veren performansımızı taşıyoruz. Beneteau ve Infiniti işbirliği denizlerde de farkımızı hissettirecek ” dedi.

Tezmarin CEO’su Vedat Tezman ise dünyanın en saygın ve zarif markalarından Beneteau’nun en büyük distribütörü olduklarını belirterek, “Infiniti, otomobillerdeki, Beneteau ise teknelerdeki prestijin ve lüksün en yüksek seviyesini temsil ediyor. İki güçlü markanın ortaklığı, bizi daha büyük başarılara taşıyacak, yelkenlerimizi rüzgârla dolduracak” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim