2017 İzmir Sonbahar Trofesi Sona Erdi…

Uluslararası Çeşme Yat Kulübü(ICYC) ve Ege Açıkdeniz Yat Kulübü’nün (EAYK) ortaklaşa düzenlediği, Ekim ayında başlayan İzmir Sonbahar Trofesi, 5. ve son ayak yarışları ile 17 Aralıkta IC Çeşme Marina’da sona erdi.

26 teknenin kayıt verdiği son ayak yarışlarının ilk gününde, sağanaklarda 32 knota kadar çıkan rüzgar yüzünden yarış yapılamadı. Öğlenden sonra Marina Yacht Club’ta yapılan ödül töreni ile hem 4. Ayak yarışlarında dereceye giren ekiplere kupaları hem de Trofe mansiyon ödülleri dağıtıldı.

Ödül töreninde IRC 1’de BOREAS, IRC 2’de LADIES FIRST, IRC 3’de GOODDAY SUNSHINE, IRC 4’de VMG, IRC 5’de FERMER ve Destek Sınıfı’nda DUYGU 7 birincilik ödüllerinin sahibi oldu. Ayrıca Meltemi ve Cape Town tekneleri ekipleri “Centilmenlik Ödülü”, GIA teknesi ekibi “Gezgin Yarışçı Ödülü”, Auriga teknesi ekibi “Klasik Tekne Ödülü” ve Allegro teknesinde yarışan Altan Çizgenakat “En Kıdemli Yelkenci Ödülü” kupalarının sahipleri oldu.

Pazar günü öğleden sonra Marina Yacht Club’ta yapılan ödül töreni ile İzmir Sonbahar Trofesi Overall Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreninde IRC 1’de BOREAS, IRC 2’de ARNES, IRC 3’de GOODDAY SUNSHINE, IRC 4’de VMG, IRC 5’de FERMER ve Destek Sınıfı’nda DUYGU 7 birincilik ödüllerinin sahibi oldu.

2018 Kış Trofesi 1. ayak yarışları 27-28 Ocak’ta Çeşme Marina’da yapılacaktır.

Editör: TE Bilişim