ANTALYA-KEMER ARASINDA DENİZ OTOBÜSÜ SEFERLERİ BAŞLIYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, geçmiş dönemde uygulanan yanlış fiyat politikaları nedeni ile Yat Limanı’na demirlenen deniz otobüslerini yeniden sefere çıkarıyor.

Antalya-Kemer arası deniz otobüsü seferleri, 26 Haziran Perşembe günü saat 10.00’da Kaleiçi Yat Limanı’nda düzenlenecek törenle başlıyor. Başkan Türel’in talimatıyla 27-29 Haziran tarihlerinde Antalya- Kemer arası deniz otobüsü seferleri ücretsiz hizmet verecek. Diğer günler ise tüm Antalyalıların yararlanabilmesi için 10 TL’den sefer yapacak.

Kapsamlı bir bakımdan geçirilen deniz otobüslerinin Antalya-Kemer arasında günde 4 sefer yapacağı belirtilirken, bilet fiyatlarının ise karayolu taşımacılığı ile aynı oranda olacağı açıklandı. Seferlerin 07.00- 08.30 12.30 ve 17.00 saatlerinde Kaleiçi Yat Limanı ve Kemer Marina’dan yapılacağı belirtilirken, deniz otobüslerinin 27-28-29 Haziran tarihlerinde ücretsiz hizmet vereceği bildirildi. Diğer günler halkın deniz otobüslerinden faydalanması için bilet fiyatları olabilecek en düşük fiyata çekildiği ifade edildi.



 

Editör: TE Bilişim