TRABZON Valiliği tarafından Trabzonspor’a devredilen yat limanında kriz sürüyor. Trabzonspor Marina’nın kapısına kilit vururken, yatçılar, “Burayı otopark yaptılar. Yatları dağa mı çekelim” dedi.

Trabzon Valililiği tarafından Trabzonspor’a devredilen yat limanında kriz sürüyor. Trabzonspor yönetimi, yatçılara "işgalinizi sona erdirin" tebligatı yaptı, yat sahipleri ise "Yatlarımızı dağa mı çıkaralım" diyerek tepki gösteriyor.

BÖYLE BİR ANLAYIŞ OLUR MU?
Trabzonspor yönetiminin işadamlarını rencide edici davranışlarda bulunduğunu ifade eden Trabzon Yatspor Kulübü Başkanı Cem Yılmaz, "Böyle bir anlayış olmaz. Kendi memleketimizde işgalci muamelesi görüyoruz. Yat, marinada durur, bu araba değil ki çekip başka yere park edelim. Trabzon Valisi Recep Kızılcık’ın soruna çare bulmasını istiyoruz" dedi. Yılmaz, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Cahit Erdem’den randevu istemelerine rağmen bir türlü görüşmediklerini söyledi.

MARİNANIN KAPISINA KİLİT VURULDU
Marinanın kapısına kilit vurarak yat sahipleri ve gelen turistlerin mağdur edildiğini dile getiren Yılmaz, "Marinayı marinalıktan çıkarıp Trabzonspor’un otoparkı haline getirdiler. Valilik, DLH Bölge Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü ve Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağız" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim