Steve Jobs'un teknoloji harikası yatı Venüs Göcek'te

4 yıl önce ölen kurucusu Steve Jobs'un ailesi, Jobs'un Venüs isimli teknesi ile Göcek'e demir attı. 80 metre uzunluğunda ve tamamen alüminyumdan yapılan tekne bir Hollanda firması tarafından inşaa edildi ve bilgisayarlarla yönetiliyor.

Teknoloji devi Apple'ın 4 yıl önce ölen kurucusu Steve Jobs'un ailesi, Jobs'un Venüs isimli teknesi ile Göcek'e demir attı. 2011 yılında pankreas kanserine yenilen Steve Jobs'un eşi Laurene Powell ile çocukları Reed, Erin ve Eve'nin içinde bulunduğu tekne, 3 gün önce Türk karasularına girip Göcek açıklarında demirledi.

Tekne 225 milyon

225 milyon dolarlık teknoloji harikası tekne, 80 metre uzunluğunda ve tamamen alüminyumdan yapıldı. bir Hollanda firması tarafından inşaa edilen tekne bilgisayarlarla yönetiliyor. Aile, günlerini kürek sörfü yaparak, bota binerek ve koyları dolaşarak geçirirken, Laurene Powell'ın sevgilisi olduğu belirtilen Washington eski Belediye Başkanı Adrian Fenty de onlara eşlik ediyor. Steve Jobs'un ailesinin Göcek'in ardından Bodrum'a geçeceği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim