İSTANBUL SHOPPİNG FEST HEYECANI BOĞAZ’DAKİ GÖSTERİYLE BAŞLADI

İstanbul Shopping Fest 2014, hem İstanbulluları hem de İstanbul’u ziyaret eden konukları şaşırtan, unutulmaz bir partiyle başladı. Açılış gecesinde İstanbul dekoru önünde gösterilerini sergileyen Water Rocket grubunun şovu, izleyenlere görsel şölen yaşattı İstanbul’un marka değerlerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen ve düzenlendiği tarihlerde şehirde indirim fırsatları sunan İstanbul Shopping Fest (İSF), dördüncü yılının açılış partisinde sürpriz etkinliklere ev sahipliği yaptı.

7-29 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalin açılışı 6 Haziran gecesi Ortaköy Meydanı ve House Cafe’de gerçekleştirilen etkinliklerle başladı. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı & İSF İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar’ın ev sahipliğini üstlendiği House Cafe’de gerçekleştirilen davete; Kültür A.Ş. Genel Müdürü Nevzat Kütük, Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Hüseyin Doğan, Türkiye İhracatçılar Birliği Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Shopping Fest Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Yılmaz, İstanbul Shopping Fest Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Öncel ve iş dünyasından birçok önemli isim katıldı. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı & İSF İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, yaptığı konuşmada herkesi festival coşkusunu yaşamaya davet ettiğini belirterek; “İstanbul Shopping Fest heyecanının sadece AVM’lerde değil, şehrin bütün katmanlarında hissedilmesini istiyoruz. Bu nedenle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş’ın platform başkanlığını yaptığı festival için tüm sivil toplum örgütleri ve dernekler de harekete geçti” diye konuştu.

BOĞAZ’DA 12 METRE YÜKSELEREK ŞOV YAPTILAR

Gecenin sürprizi ise Boğaz’da yaptıkları gösteri ile izleyenleri hayretlere düşüren, görsel bir şov yaşatan Water Rocket grubu oldu. İstanbul Shopping Fest için ilk kez Türkiye’ye gelen ve aralarında dünya şampiyonlarının da bulunduğu grup, Boğaz’ın sularında yaptıkları ışıklı şovla izleyenlere görsel bir şölen sundu. Wakeboard, sörf, kite-surf ve jet-ski’nin bir bileşimi olan ekstrem spor The FlyBoard’u Boğaz’ın serin sularında sergileyen grup zaman zaman izleyenleri heyecanlandırdı. Leonardo Dicaprio, Tom Cruise gibi ünlülerin de yaptığı bu sporla İstanbullular’ın karşısına çıkan Water Rocket, gökyüzünde 12 metreye kadar yükseldi. Water Rocket üyeleri, İstanbul Boğazı’nın büyüleyici manzarası karşısında çok etkilendiklerini söylediler.

ORTAKÖY MEYDANI’NDA DJ PARTİ

Fransa’dan gelen Toy Brigade, Ensbatucada grupları ile Power FM DJ’leri ise Ortaköy Meydanı’nda kurulan sahnede sergiledikleri performansla yüzlerce kişiyi eğlendirdi. Eğlenceli sokak partisi saat 22.00’a kadar devam etti. İstanbul Shopping Fest ruhu, önümüzdeki günlerde alışveriş merkezleri kadar; İstanbul'un önemli alışveriş caddelerini de saracak. 23 gün boyunca devam edecek olan sokak şenlikleri, konserler, gösteriler, çocuklara özel oyunlar, partiler, yarışmalar ve defilelerle hareketlenen şehirde eğlencenin temposu yükselecek. İstanbul’un tarihi dokusuyla birleşecek olan etkinlikler yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra İstanbullular için de büyük heyecan fırtınası estirecek.

I

Editör: TE Bilişim