Bilgili ve Ilıcalı süper yat aldı 
 
İki ünlü isim yeni satın aldıkları lüks tekneleriyle soluğu Bodrum’da aldı

Son zamanlarda hızla artan lüks tekne modasına Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili ve televizyoncu Acun Ilıcalı da uydu. İki ünlü isim yeni satın aldıkları lüks tekneleriyle soluğu Bodrum’da aldı

Aston Martin marka otomobilini GS’lı Arda Turan’a satan Acun Ilıcalı kendine lüks bir tekne satın aldı. SeaRay marka teknesini önceki gün ilk kez Bodrum’da suya indiren Ilıcalı’ya eşi ve üç kızının yanı sıra arkadaşı Gökhan Şükür eşlik etti. “Bu tekneyi dostlarımla keyifli günler geçirmek için aldım” diyen Ilıcalı hayallerinin tek tek gerçeğe dönüştüğünü belirtti. İşadamı Şeyhmus Tatlıcı da bu yaz büyük oğlu Taha’ya 2.4 milyon euro’ya küçük oğlu Şehmuz’a da 4 milyon euro’ya süper lüks tekne hediye etmişti. Oktay Kaynarca, Volkan Büyükhanlı, işadamı Mubariz Mansimov lüks tekne satın alan isimlerden. Popçu Kenan Doğulu’nun da tekne sipariş ettiği öğrenildi.

2’nci el tekne 3 milyon euro

Yazın son demlerinin yaşandığı şu günlerde yeni tekne alan diğer bir isim ise Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili oldu. İkinci el satın aldığı Extreme isimli teknesi için yaklaşık 3 milyon euro ödediği öğrenilen Bilgili, Yalıkavak marinada erkek arkadaşlarıyla tatil yaparken Hafta Sonu tarafından görüntülendi. 

Editör: TE Bilişim