Sektör Gemi Brokerleri Derneği'nin iftarında buluştu
Gemi Brokerları Derneği tarafından verilen iftar yemeğinde sektör temsilcileri biraraya geldi.Gemi Brokerları Derneği Yönetim Kurulu Bakanı Şinası Onur  konukları karşıladı.
Gemi Brokerleri Derneği Üyeleri, her yıl geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde bir araya geldi.İstanbul'un gözde mekanlarından biri olan İstanbul Yelken Kulübünün Fenerbahçedeki tesislerinde, havuz başında düzenlenen iftar yemeğine, Gemi Brokerleri Derneği Genel Başkanı Şinasi Onur,KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Çakır, Karadeniz Armatörleri Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Can,Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı A.Deniz Eraydın,TURMEPA Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Kaptanoğlu, GEMİMO Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın, denizcilik sektörü temsilcileri katılımda bulundular.
İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Brokerler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Onur, Ship Brokers' Dinner gibi iftar yemeklerinin de geleneksel hale geldiğini belirtti.
Şinasi Onur konuşmasında şunları kaydetti:Sayın başkanlarım, Denizcilik Camiasının değerli çalışanları, Derneğimizin değerli üyeleri Broker arkadaşlarımız ve basınımızın değerli çalışanları.
Kurulduğumuz 2010 yılından bu yana gelenekselleştirmeye çalıştığımız İftar Sofralarımızın 6. sını bu akşam sizlerin katılımıyla düzenliyoruz.
2008 yılından bu yana içinde bulunduğumuz kriz ortamı bizleri zorluyor olsada, birlikten güç doğar ilkesi, bizlerin bir arada olmasını, birbirimize destek olmamızı gerektirmiştir. Bu desteği ürün satan, alan, kiracılar, brokerler sonuna kadar vermeli el birliği ile bu krizin etkilerini hafifletmeliyiz.
‘Denizci Millet Denizci Ülke ‘ sloganı ile ülkemizin tüm kaynaklarını hep birlikte kullanıp denizciliğimizi laik olduğu seviyeye getirmek için vargücümüzle çalışacak bu yolda önümüze çıkan engelleri birlikte aşacağız.
Bizler gemi brokerleri olarak bu camia da üzerimize düşen görevi laikiyle yerine getirecek, denizciliğimizi bir adım öteye taşıyabilmek adına elimizden geleni tüm gücümüzle yapacağız.
Bu akşam vesilesiyle Tüm denizcilik camiasının 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı kutlu olsun.
Saygı ve sevgilerimle.
Afiyet olsun Allah tuttuğumuz oruçları Kabul etsin.
Editör: TE Bilişim