Ressam Ayşen Can'ın DEFAV yararına açtığı resim sergisi sona erdi.

Ressam Ayşen Can Zevk-i Reng-i Aşk adını verdiği ikinci  kişisel sergisini The Green Park Pendik'te açmıştı. 10 gün süreyle sanatseverlerin ziyaretine açık olan sergi dün sona erdi. Gelirini İTÜ Denizcilik Fakültesi öğrencileri için Denizcilik Fakültesi Sosyal Yardım Vakfı DEFAV'a bağışladığı sergide ressam, son dönem çalışması çiçek ve doğa resimlerini sergilemişti. 

Sergiye denizcilik sektöründen ilgi yoğun oldu. Serginin açık olduğu 19-29 Aralık günleri arasında sergiyi ziyaret edenler arasında; İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim kurulu üyesi Kaptan Alev Tunç,İLKFER Denizcilik'in sahiplerinden ve DEFAV Yönetim Kurulu Üyesi İlker Meşe, ONURSAN Yılmaz Onur, İstanbul Gemi Servis Acenteliği Pamir Özer, İstanbul Liman Başkılavuzlarından Cahit İstikbal ve bir çok armatör ve kaptan vardı.

Oyuncu manken Tuğçe Sarıkaya'da sergiyi gezenler arasındaydı.

Tuğçe Sarıkaya böyle sosyal yardım projelerinin çoğalmasını istedi ve "ben de zamanımın ve gücümün yettiği sürece bu projelere destek vermekten büyük mutluluk duyuyorum’ dedi.

Sergiyi gezen güzel, tablolardan birini de satın alarak Vakfa destek olan güzel manken Ressam Ayşen Can ile kameralara poz verdi.

Serginin son gününde konuştuğumuz Ressam Ayşen Can eğitime ve sanata destek veren denizci sanatseverlere teşekkür etti. Ayşen Can şunları söyledi:" Çok yorucu bir süreç yaşadık. Özellikle eşim Kaptan Mustafa Can'a her zaman yanımda olduğu için çok teşekkür ediyorum.Sanata ve eğitime katkıda bulunan denizcilere sanatseverlere özellikle Murat Kıran ve Recep Düzgit'e teşekkür ederim. Bir başka sergide buluşmak üzere diyorum"

Editör: TE Bilişim